Altcoin piyasasında öne çıkan iki varlıkta son durum

Altcoin rallisi bu iki altcoin’den sorulur: Yükselişler ciddi oranda arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aralık ayını büyük çoğunlukla durağan geçiren kripto para birimleri, yeni yıla kararsız başlangıcı sürdürmüştü. Ancak son birkaç gündür beklenmedik olaylar gerçekleşti. Bitcoin uzun bir aradan sonra haftalık kapanışı 17K üstünde yaparak yeni bir umut aşıladı.

Lider kripto para biriminde güçlü gösteriş altcoin piyasasında daha da kendini öne çıkardı. Ethereum, 1.300 doların üzerine çıkarak haftaya iyi bir performansla giriş yaptı. En fazla öne çıkan altcoin’ler ise ADA ve SOL oldu.

2022 yılının kasım ayında yaşanan FTX iflası ile beraber Solana ciddi yara almıştı. Borsanın yan kuruluşu olan Alameda Research’ün elinde SOL yer alması varlığı manipüle etmişti. Bu da fiyatın tek haneli seviyelere düşmesine neden olmuştu. Ancak rüzgar büyük ölçüde tersine dönmüş gibi duruyor.

Haftanın öne çıkan iki altcoin’i

Son bir haftalık süreç piyasanın majör altcoin’lerini öne çıkardı. Hem Solana hem de Cardano fiyatlanma noktasında öne çıktı. Günlük artışta yine iyi bir sonuç vermesi, yatırımcıların dikkatini çekti.

Cardano, özellikle balina birikimi ile yine kendini gösterdi. Bu birikim haberleri altcoin’i geri döndürdü. Yılbaşından bu yana, 1 milyon ila 100 milyon ADA tutan adresler, 200 milyondan coin ekledi. 

Geçen haftanın bir diğer öne çıkan varlığı Solana oldu. Tek haneli rakamlardan çift haneyi yeniden gören SOL, bu süre zarfından iki kat artış sağladı. Haftalık olarak yüzde 60’ın üzerinde bir fiyatlanmaya sahip oldu.

Ethereum rakibi günlük %20 daha yükseldi ve 5,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 16 doların üzerinde işlem görüyor. Ayrıca piyasa değerine göre şu an 11. sıraya kadar yükseldi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin