Altcoin piyasasında öne çıkan iki varlıkta son durum

Altcoin piyasasında öne çıkan iki varlıkta son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında altcoin’ler için hareketlilik başladı. Son birkaç haftadır Bitcoin baskınlığında ezilen altcoin’ler yavaş yavaş kendini gösteriyor. Bunların başında da Ripple geliyor.

Majör altcoin, art arda dördüncü kez yükselmesiyle salı günü beş ayın en yüksek seviyesine geldi. Token, kripto para piyasalarını süpüren kırmızı bir dalgaya rağmen Kasım ayından bu yana en yüksek noktasına ulaştı.

Ripple fiyatı

Kripto para birimi, 2022 yılının sonlarından bu yana iyi bir çıkış gösterdi. Beş ayın en yüksek noktasına ulaşmasıyla pazartesi günü art arda dördüncü seansında yükseldi.

XRP/USD paritesi, 0,4573 dolara düştükten 24 saatten kısa bir süre sonra 0,5029 dolara yükseldi. Hatta haberi yaptığımız esnada fiyat 0,52 cent oldu.

6 Kasım’dan bu yana en güçlü noktasına ulaştı ve bu süreçte 0,4950 $ tavanını kırdı. Grafiğe bakıldığında, 14 günlük göreceli güç endeksi (RSI), 68.87’lik mevcut okuma ile bir haftanın en yüksek seviyesine yükseldi.

Monero fiyatı

Bugünkü kırmızı dalga sırasında, fiyatlar beş günün en düşük seviyesine indi. Haftaya başlamak için 163,98 $’lık yüksek bir seviyenin ardından XMR/USD, paritesi bugünkü seansın erken saatlerinde 150 $’da dibe geriledi.

Düşüş, Monero’nun %7’ye kadar düştüğünü ve bu süreçte uzun vadeli bir destek noktası olan 146,00$’a yaklaştığını gösteriyor. Fiyat henüz bu zemine ulaşmamışken, RSI 49.00’da kendi destek noktasıyla çarpıştı.

Boğalar o zamandan beri endeksi yükseltti. Fiyat gücü şu anda 50.08’de seyrediyor. Bu da XMR önceki düşük seviyelerinden uzaklaşırken geliyor. Şu anda, Monero 154 $’da seyrediyor. Eğer boğalar daha çok aktif olursa 156,00 $’da tavana doğru bir hareket gelebilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin