featured

Bu altcoin, piyasadaki olumsuz havadan kaçamıyor! Kritik seviyeler de kaybedilirse ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, piyasadaki mevcut olumsuz hava sebebiyle bugün 76,93 dolara düşüş yaşadı. Piyasadaki düşüş eğilimi, birçok kripto para birimin fiyatlarını aşağı çekiyor. Kurbanlardan bir tanesi olan LTC, düşüş trendinden kurtulmayı başarabilecek mi?

Altcoin için takip edilmesi geren direnç noktaları 78,43 dolar ve 80,00 dolar seviyelerinde bulunuyor. Çünkü, bu direnç noktaları başarılı bir şekilde kırılırsa toparlanma hareketleri başlayacaktır. Bununla birlikte, piyasa düşüş eğilimini sürdürürse LTC fiyatı 75,75 dolar ve 70 dolar seviyelerinde bulunan destek noktalarının altına düşebilir.

Altcoin’in fiyat hareketini kontrol altında tutmaya çalışan ayılar ve boğalar arasında çekişmeli bir mücadele yaşanıyor. Ancak, şu anda her iki taraf da herhangi bir avantaj elde edemiyor. Piyasa yeniden düşüşe geçtiği için LTC, kritik seviyeleri geri kazanmayı başaramadı. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada ise 76,93 dolar civarında işlem görüyor.

LTC 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük LTC fiyat grafiğinde, düşüş eğilimi devam ederken mevcut trendin kırılmaya çalışıldığı görülüyor. Dün bazı düzeltici kazanımlara rağmen LTC, bu ivmeyi sürdüremedi ve 75,75 dolarda bulunan destek noktasına doğru geriledi. LTC son 24 saatte %0,72 oranında bir düşüş kaydetti ve 76,93 dolar civarında işlem görüyor. Ancak, yakın vadede daha fazla düşüş gerçekleşebilir.

LTC altcoin grafik

Bir günlük fiyat grafiğinde bulunan hareketli ortalama (MA) değeri 76,26 dolar seviyesinde bulunuyor. 50 günlük fiyat grafiğinde bulunan MA değeri ile birlikte yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu da altcoin’in bu seviyelerde bir miktar destek bulabileceği anlamına gelir.

MACD göstergesi de aşağı doğru hareket ediyor ve düşüş bölgesinde kalıyor. Bu da fiyatın yakın vadede daha da düşebileceğini gösteriyor. Bir diğer teknik gösterge olan Göreceli Güç Endeksi (RSI) de aşağı doğru hareket ediyor. Şu anda 63,09 işaretinde bulunan RSI, piyasadaki artan satış baskısına işaret ediyor.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Günlük grafiğe benzer şekilde 4 saatlik grafikte de altcoin’in düşüş eğiliminde işlem gördüğü söylenebilir. Yükseliş hissiyatı nedeniyle daha erken bir toparlanma yaşanmış olsa da, en son fiyat hareketi piyasayı ele geçiren düşüşü yansıtıyor. Bu düşüş eğiliminin bir sonucu olarak fiyat 76,93 dolar seviyesinde sabitlendi. Ek olarak, hareketli ortalama değeri de şu anda 76,88 dolar seviyesinde bulunuyor.

MACD göstergesi bir düşüş eğiliminin varlığına işaret ederken negatif bölgede kalmaya devam ediyor. Sinyal çizgisinin MACD çizgisinin altına geçmesi, LTC fiyatının önümüzdeki birkaç saat içinde düşmeye devam edebileceğini gösteriyor. Göreceli güç endeksi (RSI), 70 işaretinin hemen altında bulunuyor. Bu da artan satış baskısına işaret ederek daha fazla düşüşün muhtemel olduğunu gösteriyor.

Sonuç olarak

Litecoin fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in şu anda düşüş eğiliminde olduğu ve fiyatların yakın vadede daha da düşmesinin beklendiği söylenebilir. 75,75 dolar ve 70 dolar seviyelerinde bazı önemli destek noktaları bulunuyor. Ancak düşüş eğilimi devam ederse bunlar daha fazla kaybı önlemek için yeterli olmayabilir. Öte yandan, piyasa bir kez daha yükselişe geçerse ve 78,43 dolarda bulunan direnç noktasını kırarsa, LTC bir miktar toparlanma yaşayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin