Bu altcoin piyasa düzeltmesine rağmen yükselişini sürdürüyor
Bu altcoin piyasa düzeltmesine rağmen yükselişini sürdürüyor

Bu altcoin piyasa düzeltmesine rağmen yükselişini sürdürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin neredeyse her zaman bitcoin trendini yakından takip ettiği bilinen bir gerçek. Öte yandan, bu altcoinlerden bazıları, BTC’nin gölgesinden çıkmayı başararak zaman zaman kendi rallilerini yapmayı başarıyor. CoinMarketCap’e göre, küresel kripto piyasa değeri, son güne göre %9,08 düşüşle 1,70 trilyon dolar seviyesine düştü.

Ağa ek işlemler eklendikçe, Hedera’nın performansı yükselir ve bu da onu işlem hızlarını artırmak için değerli bir araç haline getirir. Ağ, 100.000 TPS hedefini aşarak VISA gibi devlerle rekabet etmeyi planlıyor. Hedera, günümüzde 5 saniyelik işlem süresi ile günde ortalama 6,5 milyon işlem gerçekleştirebiliyor.

Altcoin Hedera (HBAR) son 24 saatte %17,76 yükseldi

Popüler analist Credible Crypto, HBAR için güçlü bir tahmine sahip. Dijital varlığın son düşüşünde görüldüğü gibi, analist, varlığın bir dibe ulaştığı söylenmeden önce grafikteki bölgeyi geri kazanması gerektiğini belirtti. Analistin açıklaması şöyle:

“0.22-0.23 dolar bölgesini elimizde tuttuğumuzu ve ardından haftalık arzı geri almak için başka bir girişimde bulunduğumuzu görmek isterim.”

Bu altcoin piyasa düzeltmesine rağmen yükselişini sürdürüyor!

Öte yandan HBAR, Credible Crypto tarafından belirtilen 0,22 dolarlık günlük destek seviyesinden atlandı. Burada yukarı yönlü bir toparlanma mümkün, ancak altcoin, fiyatta bir düşüş gerçekleşirse aşağı yönlü fiyat hareketine devam edebilir.

Varlık mevcut oranında hareket etmeye devam ederse, yakın gelecekte 0,7 ila 0,75 dolar arasında bir değere ulaşabilir. CoinMarketCap’e göre, Hedera, 0,259141 dolardan el değiştiriyor. Son 24 saatlik işlem hacmi ise 166.223,175 dolar seviyesinde bulunuyor. Altcoin son 24 saatte %17,76 değer kazandı.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin