featured

Geri dönüşe hazırlanan bu altcoin, önümüzdeki hafta iyi bir tercih olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, son 7 gün içinde en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasında olmayabilir. Ancak, mevcut konumuna baktığımızda kısa süre içinde trendde bir değişiklik olabileceği görülüyor. Kazanç elde etmek isteyen yatırımcılar, bu altcoin’i önümüzdeki hafta takip etmeliler.

UNI, bir FUD dalgasının kripto ayılarına yardım ettiği son 7 gün içinde %17’ye varan bir düşüş yaşadı. Bu UNI’nin önceki hafta gerçekleşen rallisini, 0,382 Fibonacci seviyesi ile kesişen 7 dolar seviyesinde kesintiye uğrattı. Geri çekilme çizgisi satış baskısını tetikledi. Bu da, 5,6 dolar seviyesinin yeniden test edilmesine yol açtı.

altcoin UNI grafik

UNI’nin dezavantajı, destek noktasının yeniden test edilmesinin ardından oluştu. Ancak daha sonra RSI, son 24 saatteki fiyat hareketine paralel olarak yükseliş gücünün geri döndüğünü doğruladı.

Güçlü bir geri dönüş olasılığı, altcoin’in mevcut seviyelerinde yeterli talebi güvence altına alıp alamayacağına bağlıdır.

Aktif adresler son 2 günde hızla artarak 4 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu, yükselişin başka bir işaretidir.

Artan satın alma baskısına işaret eden bir diğer faktör de, son 2 günde gerçekleşen sıçramanın sonrasındaki 30 günlük MVRV oranıydı.

Bu gözlem, son diplerinde önemli bir birikim olduğunu doğruluyor gibiydi.

Bu gözlemler, daha yüksek bir yükseliş eğilimine işaret etse de, birkaç başka husus daha var.

UNI, bu yazının yazıldığı sırada yalnızca hafif bir artış yaşamıştı. Bu durum altcoin’in günlük etkin adreslerdeki büyük artışla karşılaştırıldığında orantısız bir sonuç. Bu, perakende alıcıların aktif adres artışını hesaba kattığını gösterdi. Daha önemli bir fiyat değişikliğini desteklemek için yeterli hacim eksikliği böyle açıklanabilir.

Diğer potansiyel sonuç, gelen satın alma baskısının hâkim satış baskısını ortadan kaldırmayı başarmasıdır. Ek olarak, yeterli balinanın olmaması, güçlü satın alma baskısının olmamasını da açıklayabilir.

Sonuç olarak

Altcoin UNI’nin görünümü, bu yazının yazıldığı sırada yükseliş eğilimine geçebileceği yönünde. Dolayısıyla önümüzdeki hafta takip edilmesi gereken altcoin’lerden bir tanesi olabilir.

Öte yandan düşük yükseliş baskısı, UNI’nin destek noktasının savunulması konusunda güç eksikliğini gösterebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin