featured

Satış baskısı artıyor! Bu altcoin, keskin düşüşün ardından ne zaman toparlanmaya başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. UNI için direnç noktası 5,86 dolarda iken, destek noktası ise 5,33 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat son 24 saatte %6’nın üzerinde düşüş yaşadı ve şu anda 5,38 dolar civarında işlem görüyor. Bu son düşüş çoğu büyük kripto para birimi şu anda kırmızıda olduğundan, genel bir piyasa satışından kaynaklanmış gibi görünüyor. Destek noktası kaybedilirse altcoin yakın vadede 4,50 dolara doğru bir düşüş yaşayabilir.

UNI için 24 saatlik işlem hacmi son birkaç gün içinde keskin bir düşüş yaşadı. Bu da şu anda 200 milyon doların biraz üzerinde olduğu için satış baskısının hafiflemeye başladığını gösteriyor. UNI için piyasa değeri şu anda 3 milyar doların biraz üzerinde. Bu da onu kripto para birimleri arasındaki sıralamada 13. sıraya yerleştiriyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

UNI 4 saatlik fiyat grafiği analizi, fiyatın son birkaç saat içinde önemli bir ilerleme kaydetmediği için düşüş eğiliminin hâlâ çok sağlam olduğunu gösteriyor. Grafikte altcoin’in tipik olarak bir devam sinyali olarak görülen bir düşüş bayrağı modeli oluşturduğu görülüyor. Fiyat şu anda bayrak direncinin hemen altında, düşüş işareti olan 5,86 dolar civarında işlem görüyor.

altcoin UNI grafik

RSI göstergesi, fiyat daha yüksek seviyelere çıkarken yükselemediği için şu anda düşüş eğilimi gösteriyor. Bu, mevcut rallinin bitmek üzere olabileceğini ve yakın vadede aşağı yönlü bir hareketin olabileceğini gösteriyor.

MACD göstergesi şu anda düşüş bölgesinde. Ancak düzleşmeye başlıyor ve bu da momentumun boğaların lehine dönmeye başlayabileceğini gösteriyor. UNI, düşüş işareti olan hareketli ortalama göstergesinin altında işlem görüyor.

1 günlük UNI fiyat grafiği analizi:

1 günlük grafik, altcoin’in 5,38 dolardan düşüş yaşaması sebebiyle düşüş gösteriyor. Fiyat 6 doların altına düştüğü için son 24 saat UNI için zor geçti. Boğalar dün fiyatı yükseltmeye çalıştı. Ancak ayılar momentumlarını başarılı bir şekilde ele almayı başardılar ve bir kez daha kazanan konumlarını güvence altına aldılar.

1 günlük grafikteki hareketli ortalama (MA), mevcut işlem fiyatından daha yüksek. Bu da piyasanın şu anda düşüş eğiliminde olduğunu gösterir. Ayrıca, şamdanlar MA seviyesinin altında kapanıyor ve bu da piyasadaki düşüşü daha da doğruluyor.

MACD, RSI 42,23’te ve aşırı satım bölgesine doğru hareket ederken altcoin’deki satış baskısını destekleyen düşüş eğilimi gösteriyor. Bu da piyasada satış baskısının devam edebileceğini gösteren işaretlerden bir tanesi.

Sonuç olarak

UNI fiyat analizinde sonuç olarak, fiyat keskin bir şekilde 5,38 dolara düştüğü için altcoin’in düşüş eğiliminde olduğu görülüyor. Satış baskısı hafiflerken, piyasa kısa vadede düşüş eğilimini sürdürecek gibi görünüyor. Bununla birlikte boğalar biraz güç toplayabilirse, 5,86 doların üzerine bir hareket mümkün görünüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin