Bu altcoin kritik seviyeyle karşı karşıya! Düşüş mü gelecek yükseliş mi?
Bu altcoin kritik seviyeyle karşı karşıya! Düşüş mü gelecek yükseliş mi?

Bu altcoin kritik seviyeyle karşı karşıya! Düşüş mü gelecek yükseliş mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Filecoin fiyat analizine göre satış faaliyeti yoğunlaştıkça düşüş devam ediyor. Altcoin fiyatı şu anda 5,52 doların en düşük seviyesine yerleştiği için düşüş eğilimini işaret ediyor.  Boğalar önceki gün piyasaya öncülük etse de, mevcut piyasa eğilimi ayıları destekliyor. Önümüzdeki saatlerde FIL/USD değerinde daha fazla düşüş beklenebilir.

Bir günlük Filecoin fiyat analizine göre bugün fiyat ani bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Boğalar önceki hafta oldukça hızlı ilerlese de trendler satıcılar lehine değişiyor. Altcoin değeri, son düşüş şoku nedeniyle bir gecede yaklaşık yüzde 0,75 değer kaybederek 5,52 dolar seviyesine geriledi. Hareketli ortalama (MA) değeri hâlâ 5,53 dolar olan fiyat seviyesinin çok altında işlem görüyor.

image 46

Altcoin için önemli bir gösterge olan Bollinger bantları yavaş yavaş daralıyor. Bu gösterge de fiyatta daha fazla düşüşün beklendiği anlamına geliyor. Bollinger Bantları Göstergesinin üst değeri şimdi 5,64 doları iken, alt değer şimdi 5,50 dolarda yer alıyor. FIL için yüksek oynaklığı temsil ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) grafiği de, 45,62 seviyesinde yer alıyor.Bu seviye kabul edilebilir iyi bir seviye olarak değerlendiriliyor.

Filecoin 4 saatlik fiyat analizi, fiyat aşağı yönlü bir hareketi kapsadığı için değerin son dört saat içinde düşüşe geçtiğini gösteriyor. Dört saatlik fiyat grafiği düşüş işareti gösteriyor ve fiyat 5,52 dolara düşürüldü. Düşüş baskısı arttıkça satış faaliyeti muhtemelen daha da yoğunlaşması beklenebilir.

image 47

En son düşüş nedeniyle, Bollinger bantları ortalaması şimdi 5,51 dolar işaretine dokunuyor. Bollinger bantları göstergesinin üst ucu 5,64 dolarda ve alt ucu 5,50 dolarda yer alıyor.

Filecoin fiyat analizi sonucu

Filecoin fiyat analizi düşüş gösteriyor ve piyasada daha fazla düşüş bekleniyor. Boğalar fiyatları yükseltmeye çalıştı ancak piyasa 5,50 dolar seviyesinde destek bulduğu için başarısız oldu. Fiyatlar şu anda 5,64 dolar seviyesindeki dirençle karşı karşıya. Eğer bu seviye aşılırsa yükseliş devam edebilir. Bununla birlikte, fiyatlar azalan kanal modelini kıramazsa, fiyatlar 5,50 dolar seviyesine geri düşebileceğinden bu bir düşüş işareti olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin