Ayı piyasasına rağmen Bitcoin Google aramaları şaşırtıcı şekilde artıyor!

Altcoin kritik seviyeyi geçti: Herkes, Google’da bunu arıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Google’da kripto aramaları 2021 yılında rekor kırmıştı. Aynı aramalar bu senede kaldığı yerden devam ediyor. Bu alanda bazı varlıklar ise zaman zaman öne çıkıyor. 2021 yılında meme coinler daha çok aranmıştı. Bitcoin ise aranma listelerinde kendine fazla yer bulamamıştı. Şimdi ise altcoin dediğimizde aklımıza ilk gelen varlık listede başı çekiyor. Neden mi?

Ethereum’un bir hisse kanıtı blok zinciri olma planlı geçişi için gelişmeyi sürdürüyor. Ethereum’un yeni geçişi ise kripto dünyasında merak ediliyor Bu merak Google aramalarına da yansımış durumda. Google, “Ethereum birleştirme” ya da “Ethereum Merge” araması yaparak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Verilere ilk dikkat çeken IntoTheBlock’taki araştırma başkanı Lucas Outumuro oldu. Araştırma başkanına göre, Ether (ETH) etrafındaki ilgi ve iyimserliğin arttığını gösteriyor.

Ethereum hisse kanıtı, Google aramalarını artırıyor

Google Trendler panosundan, “Ethereum Merge” sorgusunun günde 100 puanı var. Bölgelere göre, Kanada en fazla arama hacmine sahip. Sonrasında Avustralya ve ABD geliyor.

Birleşme, ikinci en büyük blok zinciri ağında gerçekleşecek bir sonraki büyük şey olduğu için bu şaşırtıcı değil. Bazı projelere göre, Ethereum’un yürütme katmanı ile konsensüs katmanının birleşimini işaretleyecek olan etkinliğin Haziran ayı sonlarında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ether geliştiricileri kısa süre önce başarıyı halka açık bir test ağında başarıyla gerçekleştirerek dalgalar oluşturdu. Klin test ağı geçen hafta piyasaya sürülmüştü. Yükseltme ana ağ üzerinde gerçekleştirilmeden önce son test ağı olarak biliniyor.

Benzer şekilde, ETH 2.0 staking, son zamanlarda kilitlenen toplam ETH’de bir artış gördü. Yaklaşık 32 milyar dolar değerinde olan 10.72 milyonun üzerinde ETH şu anda ETH 2.0 sözleşmesinde kilitli durumda. ETH sahipleri, ağ nihayet PoS’u benimsediğinde büyük APY’ler kazanmaya çalışıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin