featured

Hızlı bir şekilde toparlanan popüler altcoin, kritik seviyeleri geri kazanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki popüler altcoin’lerden bir tanesi olan Apecoin (APE) fiyatı, Yuga Labs’in First Trip teknoloji demosu için Otherside’ı açması ve metaverse platformunun teknik yeteneklerinin sunulmasının ardından art arda üç gündür yükselişte. Altcoin’in fiyatı bugün büyük bir patlama yaşadı. Bu hareket ile APE, 6 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasını kırmayı başardı.

APE fiyatı, geçen haftadan bu yana %24 oranında bir artış yaşadı. Alıcılar, günlük grafikte 500 EMA seviyesini geri kazandı.

Apecoin için gün içi işlem hacmi 828,8 milyon dolar. Bu da %115,36 oranında bir artış yaşandığı anlamına geliyor.

18 Haziran’da APE 3,11 dolarda bulunan dip desteğinden toparlandı. Ortaya çıkan V-şekilli toparlanma ile altcoin’in fiyatı %66 artarak 5,28 dolara yükseldi.

altcoin APE grafik

Kripto piyasası belirsizlikle mücadele ederken, alıcılar 5,28 doları kıramadı. Bu da düşüş eğilimini tetikledi. Küçük düzeltme hareketi ile 4,2 dolarda bulunan direnç noktası yeniden test edildi ve destek olarak doğrulandı.

Bugün popüler altcoin’in fiyatı %21 oranında yükseliş yaşadı ve bunun sonucunda 6 dolara dokunmayı başardı. Ancak, yatırımcıların gerçek bir çıkış elde etmek için bu direnç noktasının üzerinde bir mum kapanışına ihtiyacı var.

Bu gerçekleşirse alıcılar, daha yüksek seviyelere ulaşabilmek için bit temel elde edecekler. Bu hareket sonucunda altcoin’in fiyatında %25 oranında bir ralli gerçekleşebilir. Bu ralli ile fiyat 7,4 dolara dokunabilir.

Öte yandan 6 dolarlık dirençten olası bir geri dönüş, küçük bir geri çekilmeyi tetikleyecektir. Bu geri çekilme ile 5,28 dolar veya 4,2 dolar seviyeleri yeniden test edilebilir.

 Teknik göstergeler

OBV: OBV eğimi yukarı yönü göstermeye başladı. Bu da yükselişin altında yatan büyümeyi gösteriyor. Bu farklılık, APE fiyatının sonunda genel direnci aşması gerektiğini ima ediyor.

RSI: Bu haftaki fiyat artışıyla birlikte altcoin alıcılaro, potansiyel direnç olan 20 ve 50 günlük EMA’yı kırdı. Ayrıca geri alınan bu EMA’lar, ara sıra bir geri çekilme sırasında destek sağlayabilir.

MACD: Hızlı ve yavaş çizgi, fiyat hareketinde son zamanlarda yaşanan gerilemeye rağmen düşüş eğilimini önlüyor. Ayrıca bu eğimler, alıcılar için ek onay sağlayan nötr hattın üzerinde bir geçiş noktasına yaklaşıyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 5,28 dolar ve 6 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 4,2 dolar ve 3,11 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin