ltcoin kritik seviyeden geçebilecek mi
ltcoin kritik seviyeden geçebilecek mi

Bu altcoin kritik seviyeden geçebilecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin XRP, kripto para piyasasındaki son düşüşten kurtulamadı. Kripto piyasasındaki düşüşe rağmen XRP Bitcoin’e karşı farklı bir görünüme sahip. İki çifti analiz ederken tamamen farklı iki bakış açısı olduğunu belirtmekte fayda var. BTC fiyatı son 24 saat içerisinde %8 oranında düşmesine rağmen altcoin %3 oranında değer kazandı.

1

Boğalar inkar edilemez şekilde ayılardan daha zayıf gözüküyor. Çünkü grafikte daha düşük tepeler ve daha düşük dipler görülüyor. Kırmızı mumlardaki uzun üst fitiller bu yüksek seviyeleri ne kadar güçlü bir şekilde koruduğunu ortaya koyuyor.

Son gün açısından, satıcılar pariteyi 0,31 dolar seviyesine yaklaştı anca destek bölgesi XRP’yi bu seviyeden kurtardı. Bu hareket Haziran ve Temmuz aylarını hatırlattı. Ayıların mevcut piyasa hakimiyeti göz önüne alındığında, 0,35 dolarlık yatay direncin yakın zamanda kırılması pek olası değil. Üzerinde bir kırılma olmadığı sürece, yapı tamamen düşüş eğiliminde diyebiliriz. Altcoin için 0,3 doların altında kapanış muhtemelen çok sayıda durdurma kaybının tetiklenmesine neden olacağından, fiyatı bu seviyenin üzerinde tutmak çok önemlidir.

Temel Destek Seviyeleri: 0,30 dolar ve 0,24 dolar

Anahtar Direnç Seviyeleri: 0,35 dolar ve 0,40 dolar

Günlük Hareketli Ortalamalar:

MA20 gün: 0,33 dolar

MA50 gün: 0,35 dolar

MA100 gün: 0,35 dolar

MA200 gün: 0,51 dolar

2

Daha önce de belirtildiği gibi, XRP/BTC ticaret çifti grafiğindeki yapı yükseliş gösteriyor. Alıcıların art arda altıncı mumu 200 günlük hareketli ortalamanın (beyaz) üzerinde kapatması muhtemel görünüyor. Altcoin direnç bölgesini 75 gündür aşamıyor.

Parite bu seviyeyi çevirebilirse, yeni bir yükseliş yapısı kurulabilir. Bu durumda haftalık grafikte Mayıs 2021’den beri gerçekleşmeyen daha yüksek bir zirvenin ulaşması beklenebilir.

“Bu yazı ilk cryptopotato.com sitesinde yayınlanmıştır.”

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin