featured

Kripto para piyasası çöküşte! Bu altcoin kritik seviyede, yukarı mı aşağı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında Bitcoin’in yaşadığı yüksek oranlı değer kaybının ardından altcoin’ler de düşüş trendini takip etti. Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink fiyatı şu anda 18,81 dolar civarındaki destek noktası çevresinde seyrediyor. Bu da fiyatın hangi yöne gideceğine karar vermesinde oldukça önemli.

Eğer 18,81 dolar seviyesinde gelen satış baskısı karşılanamazsa, LINK %20 oranında değer kaybederek 14,97 dolara düşebilir. 25,92 dolardaki işlem aralığının orta noktasının üzerinde bir günlük mum çubuğu kapanışı, düşüş tezini geçersiz kılacaktır.

Chainlink fiyatı, son beş gün içinde büyük bir çöküş yaşadı. Bu da önemli bir destek noktasının yeniden test edilmesine neden oldu. Bu düşüş yalnızca kripto para piyasalarına özgü değil. Bu düşüşler Fed’in faiz oranlarını sıkılaştırmasından sonra Wall Street’ten kaynaklanıyor gibi görünüyor.

Bu gelişme, sadece teknoloji hisselerine değil, Netflix, Peloton, Zoom Video Communications ve benzeri gibi hisselere de büyük bir darbe vurdu. Piyasaların genel düşüş eğilimi nedeniyle destek noktasının kırılması, LINK için başka bir düşüşün tetiklenmesinin anahtarı olabilir.

Altcoin Chainlink fiyatı, yönünü belirlemeden önce duruyor

Altcoin Chainlink fiyatı, 13 Ocak tarihinde işlem aralığının orta noktası olan 25,92 doların altına düştü. İyileşme başarısızlığı, bir haftadan daha kısa bir sürede %27 oranında bir çöküşe neden oldu. Bu çöküş sonucunda da şu anda işlem gördüğü yer olan 19,46 dolara geriledi. Böylece, 24,61 dolar seviyesindeki destek noktasını dirence çevirdi.

LINK bir hafadır 18.81 dolardaki destek noktasının üzerinde geziyor. Alıcıların ayılar kontrolü ele geçirmeden önce hızlı bir şekilde karar vermeleri gerekiyor. Söz konusu seviyenin aşağı yönlü kırılması, bir sonraki haftalık destek noktasına 14,94 dolara kadar %20’lik bir çöküşü tetikleyecektir. Burası yatırımcıların LINK’in daha da düşmesini bekleyebilecekleri bir yer.

altcoin LINK kapak

Chainlink fiyatının yukarıda belirtilen seviyenin altına inmesi toplam düşüşü %31’e yükselterek 13,38 doları tekrar test etmesine sebep olacaktır.

Chainlink fiyatı için işler kasvetli görünse de 18,81 dolar seviyesindeki destek noktasından yaşanacak bir sıçrama, alıcılara geri dönüş şansı sağlayacak. Teklif siparişleri birikmeye başlarsa, LINK daha da yükselebilir. Bunun sonucunda da 24,61 dolardaki direnci yeniden test edebilir.

Yalnızca 25,92 dolardan %50 geri çekilme ile bir günlük mum çubuğu, alıcıların yeniden canlandığını gösterecek ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu nedenle, yatırımcılar zarar durdurucularını (stop-loss) bu engelin üzerine koyabilirler.

Altcoin fiyatının 18,81 doların üzerine çıkmayı başardığını varsayarsak, yatırımcılar Oracle tokeninin 33,62 direnç noktası için koşmasını bekleyebilirler.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin