Bu altcoin kritik dirençte sıkışıp kaldı! Bugün takip edilecek seviyeler
Bu altcoin kritik dirençte sıkışıp kaldı! Bugün takip edilecek seviyeler

Bu altcoin kritik dirençte sıkışıp kaldı! Bugün takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, son günlerde 1 dolarlık konsolidasyonun ardından 1,15 dolar işareti için başka bir test beklediğimizden altcoin fiyatı bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen ADA, önümüzdeki saatlerde tekrar yükselmeye yetecek kadar ivme kazandı.

Cardano price analysis: ADA continues holding above $1, break higher incoming? 1

Kripto piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumu dönüşü gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %1,91 ve %2,48 kazandı. Bu arada, Cardano (ADA) %0,5 civarında düşüş yaşadı.

Son 24 saatte Cardano fiyat hareketi: ADA 1 doların üzerinde konsolide oldu

ADA, son 24 saatte güçlü bir oynaklığa işaret ederek 1,01 – 1,07 dolar aralığında işlem gördü. İşlem hacmi %22,53 azalarak 1.1 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 35.8 milyar dolar civarında işlem görüyor ve altcoin genel olarak 6. sırada yer alıyor.

ADA 4 saatlik grafik: ADA direnci kıracak mı?

4 saatlik grafikte, Cardano fiyatının bu sabah yükselmeye başladığını ve gün sonuna kadar potansiyel olarak 1,15 dolar direncini kırmak istediğini görebiliriz.

Cardano price analysis: ADA continues holding above $1, break higher incoming?

Cardano fiyatı bu hafta şimdiye kadar oynaklığın azaldığını gördü. Geçen hafta 1 dolar civarında yeni destek bulunmasının ardından, ADA şimdilik net bir yön olmadan konsolide olmaya başladı. Altcoin 1,15 dolar civarındaki direnci Çarşamba günü yeniden test etti ve bu da konsolidasyon aralığının üst sınırını gösteriyor. Dolayısıyla Cardano’dan daha fazla yükseliş bekliyorsak öncelikle bu seviyenin kırılması gerekiyor.

Cardano fiyatı dün 1 doların üzerinde daha fazla konsolidasyon gördü ve daha düşük bir kırılma girişimi görülmedi. Muhtemelen, ADA bu konsolidasyondan tekrar yükselmeye hazır ve önümüzdeki 24 saat içinde 1,15 doları kırmaya çalışıyor. Altcoin direnci kırarsa, önümüzdeki hafta güçlü bir yükseliş gelmesi bekleniyor.

Cardano fiyat analizi: Sonuç

Cardano fiyat analizi, son 24 saatte 1 doların üzerinde güçlü bir konsolidasyon ve bu sabah hafif bir yükseliş momentumu gördüğümüz için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, altcoin muhtemelen 1,15 dolar direncini kırmak için başka bir girişimde bulunmaya hazır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin