featured

Zor koşullarda bile iyi performans gösteren bu altcoin, kritik direnç noktasını kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Litecoin (LTC), 30 gün içinde %45’in üzerinde bir kazançla Kasım ayında en çok kazananlardan birisi oldu. Ancak hâlâ 100 dolar seviyesinin altında işlem görüyor.  Peki, kritik direnç ne zaman kırılacak?

Litecoin fiyatı, gelecek yılın başlarında yapılması planlanan güncellemeler nedeniyle çoğu kripto para biriminden daha iyi performans gösterdi. Bu yazının yazıldığı sırada küresel kripto piyasasının biraz yeşile dönmesine rağmen, LTC fiyat hareketi yavaşlıyor gibiydi.

Bununla birlikte son fiyat artışı, altcoin’in Haziran’dan Ekim 2022’ye kadar gördüğü kayıpları tersine çevirdi. Fiyat, aylık grafikte yükselirken LTC yatırımcıları hâlâ oldukça kritik bir seviye olan 100 doların yeniden test edilmesini bekliyor.

LTC tutan yatırımcılar memnun

Litecoin Vakfı’nın yakın tarihli bir güncellemesi, altcoin’i elinde tutan yatırımcıların hallerinden oldukça memnun olduğunu ortaya koydu. Bu, Litecoin sahiplerinin orta ve kısa vadede diğer kripto para birimlerine göre daha düşük kayıplar yaşadığı anlamına geliyor.

altcoin LTC

LTC için kısa vadeli ve orta vadeli ROI’ler, bir aylık sahiplerin %42,46 kârda olduğunu, üç aylık sahiplerin ise %36,13 ROI’ye sahip olduğunu gösterdi. ROI’nin yanı sıra MVRV değeri, hem uzun hem de kısa vadeli yatırımcıların kârda olduğunu gösterdi.

Ancak, 30 günlük, 90 günlük ve 180 günlük MVRV’ler, bazı yatırımcıların yakında kârlarını realize edebileceklerine işaret ediyor. Ek olarak, yukarıda belirtilen MVRV’ler 20’nin üzerinde. Bu da kısa vadeli bir geri çekilmeye yol açabiliyor.

LTC için günlük ticaret hacimleri, altcoin’in kaydettiği %2’lik kazancına rağmen %17,22 oranında bir düşüşle 713 milyon dolar seviyesine geriledi.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin