Bu altcoin kritik destek seviyesinde savaşıyor! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin kritik destek seviyesinde savaşıyor! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin kritik destek seviyesinde savaşıyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önemli altcoinler arasında yer alan Cardano (ADA), fiyatın 0,805 dolar destek seviyesine geri döndüğünü gösteriyor. Altcoin fiyatı 0,38 dolara düşmemek için fiyatın mevcut seviyeleri koruması gerekiyor. Son 24 saat içinde ADA fiyatı yüzde 1 düştü ve işlem hacmi yüzde 10 geriledi.

Cardano fiyat analizi, son iki günde fiyatı 0,89 dolara kadar yükselten küçük bir yükselişin ardından tekrar düşüşe geçti. Son 24 saat içerisinde yüzde 1’den fazla düşen ADA, işlem hacmi yüzde 10’un üzerine düşerken 0,786 dolara kadar geriledi. Mevcut düşüşle birlikte, ADA’nın şimdi mevcut fiyatta bulunduğu 0,805 dolarlık desteği test etmesi beklenebilir. Altcoin bu seviyeyi koruyamazsa yüzde 50 oranında düşüş kaydedebilir. Böylece fiyat 0,38 dolara kadar gerileyebilir. Tersine, 1 dolar işaretinin üzerinde 24 saatlik bir kapanış, yeni bir yükseliş başlatacak ve düşüş tezini geçersiz kılınacak.

Bitcoin yüzde 2 düşüşle 39.000 doların altına düştüğü için daha büyük kripto para piyasası da düşüş kaydetti. Ethereum da geri çekildi, ancak yüzde 1,5 düşüşle 2.500 doların üzerinde kaldı. Altcoinler arasında Terra, yüzde 9’luk bir çöküşle en büyük düşüşü kaydetti. Ripple ve Dogecoin sırasıyla 0,73 dolar ve 81,10 dolardan yüzde 2 düştü. Tersine, Polkadot yüzde 4 artarak 17,71 dolara ve Litecoin 103,07 dolara yükseldi.

Cardano (ADA) fiyat analizi

ADA, yüzde 50 çöküşü önlemek için çok önemli 0,805 dolarlık desteği savunmak zorunda kalacak.

Cardano price analysis: ADA will have to defend crucial $0.805 support to avoid 50 percent crash 2

Cardano fiyat analizi için 24 saatlik mum grafiği, dün başlayan yeni düşüşü doğruluyor. Fiyat şimdi 0,805 dolar desteğini test ediyor ve daha fazla çökme için uygun olabilir. Göreceli güç endeksi (RSI), altcoin için 37,92 seviyesinde düşüş gösteriyor. Bu, işlem hacmi kaybıyla birleştiğinde token için düşüş görünümü oluşturuyor. Fiyat şu anda 0,789 dolar civarında işlem görüyor ve önümüzdeki 24 saat içinde daha fazla satış gerçekleşirse 0,381 dolara gerileyebilir.

Alıcılar tarafında, fiyatı 25 günlük üstel hareketli ortalamaya (EMA) 0,824 dolardan itmeye çalışacak. Bununla birlikte, son 4 ayda EMA’nın ötesindeki herhangi bir hareket sınırlandırıldı. Bu da uzun bir düşüş dönemine yol açtı. Mevcut EMA’nın üzerinde kesin bir kapanış, alıcılar için cesaret verici bir işaret sunacak ve 1 dolara doğru bir itmeyi doğrulayacak. Bu açıdan hareketli ortalama yakınsama sapması, sıfır işaretinin hemen altındaki nötr bölgede oturan nötr bir gösterge olarak görülebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin