featured

Gözde altcoin, kritik bir seviyenin altına geriledi! Bu gece de düşüş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. XRP, geçtiğimiz gün konsolide olmaya devam ederken; 0,60 dolar seviyesinde bulunan direnç noktası hâlâ geçerliliğini koruyor.

0,60 dolar direncinin altındaki konsolidasyonun ardından bir düşüşün daha gelmesi bekleniliyor. Gözde altcoin’in fiyatı muhtemelen hafta sonu 0,57 dolar seviyesinde bulunan bir sonraki destek noktasına kadar gerileyebilir.

Piyasa son 24 saatte kırmızıda işlem gördü. Lider Bitcoin %0,46, en büyük altcoin olan Ethereum ise %0,29 oranında değer kaybetti. Bu arada, Terra (LUNA), yaklaşık %9’luk bir kayıpla büyük altcoin’ler arasında en kötü performans gösteren oldu.

Son 24 saatte Ripple fiyat hareketi

XRP, son 24 saat içinde 0,5927 dolar ile 0,605 dolar aralığında işlem gördü. Bu da düşük volatilite olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi %50,06 oranında azalarak toplam 1,13 milyar dolara gerilerken, toplam piyasa değeri ise 28,69 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimleri arasındaki genel sıralamada da 6. sırada yer alıyor.

XRP 4 saatlik grafik: Düşüş devam mı edecek?

4 saatlik grafikte, altcoin fiyatının 0,60 dolarda bulunan direnç noktasının altına yavaşça hareket ettiğini görebiliriz. Bu da muhtemelen düşüşün bir süre daha devam edeceği anlamına geliyor.

Ripple fiyat hareketi bu haftanın ortasında güçlü bir toparlanma işareti gördü. XRP, 0,60 dolarda bulunan destek noktasından %10 oranında yükselerek 0,65 dolara ulaşmıştı.

XRP altcoin grafik

Ancak, satış baskısı perşembe günü erken saatlerde geri döndü. Bu satış baskısı yeniden 0,60 dolardaki desteğin kırılmasına sebep oldu. Bu nedenle, piyasa hissiyatı hâlâ büyük ölçüde düşüşte ve önümüzdeki hafta daha fazla düşüş beklenebilir.

Geçen gün boyunca, piyasa bir sonraki hamleden önce durakladığı için Ripple fiyatı yatay hareket etti. Genel piyasa yapısı göz önüne alındığında, potansiyel olarak 0,57 dolardan mevcut en düşük seviyeye geri dönmeye yol açan başka bir düşüş daha gerçekleşebilir.

Sonuç olarak

Son 24 saat içinde güçlü direncin altında daha fazla konsolidasyon görüldüğü için, XRP fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin