Bu 3 altcoin kripto piyasasındaki yükselişe öncülük ediyor!
Bu 3 altcoin kripto piyasasındaki yükselişe öncülük ediyor!

Bu 3 altcoin kripto piyasasındaki yükselişe öncülük ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bugün yükseliş eğilimindeyken bu 3 altcoin yükselişe öncülük ediyor. Solana, LUNA ve DOT, haftalık olumsuz performanslarına rağmen liderler arasında yer alıyor. Kripto para piyasası, varlıkların çoğunluğunun yeşil bölgeye girmesiyle nihayet bir toparlanmanın başladığını söyleyebiliriz. Kaynaklardan elde edilen bilgiler ışığında Solana bugün neredeyse yüzde 20 oranında artış kaydetti. Büyük altcoinler arasında ralliye liderlik ediyor.

Solana zorlu Ocak ayını geride bıraktı!

Altcoin grafiğinin önerdiği gibi, Solana, kripto paralar için önemli bir yere sahip. Ayrıca Solana için önemli bir bölge olan 100 doların üzerinde bir yükselişe geçti. Daha önce, SOL 100 dolarlık desteğin çok altına gerilemişti ve kısa bir süre içerisinde 81 dolara kadar düşmüştü.

Coin Market Cap Data

Değerdeki hızlı düşüş, sürekli kesinti sürelerine, tıkanıklıklara ve Ocak ayında mevcut olan diğer sorunlara yol açan ağ sorunları tarafından da alevlendi. Çok sayıda kullanıcı ağ ile çalışırken endişelerini paylaştı.

Dijital varlık piyasasında meydana gelen NFT çılgınlığına rağmen, Solana ve Ethereum önceki seviyelerinde tutunamadı ve tüm zamanların en yüksek fiyatının yaklaşık %50 altında işlem görüyor.

Diğer altcoinler yükselişi takip ediyor

Solana‘ya ek olarak, DOT, ETH ve LUNA gibi diğer altcoinler de toparlanma sırasında ortalama %10 büyüme ile toparlanma rallisine eşlik ediyor. Ancak %10’luk önemli bir toparlanma gibi görünse de, LUNA gibi varlıkların hafta boyunca toplam kaybı hala %21’de yer alıyor.

Sektörün önde gelen altcoini Ethereum şu anda 2.770 doların üzerinde işlem görüyor ve öenmli bir seviye olan 2.860 dolarlık desteği hedefliyor. Dün yaşanan hem Bitcoin hem de altcoin pazarındaki fiyat artışı, herhangi bir hacim desteği olmadan mevcuttu ve bu, kısa vadeli toparlanma rallisinin boş olabileceğinin işaret olabilirdi.

Genel olarak kripto para piyasa değeri, bir önceki gün 1,68 trilyon dolar iken, şu anda 1,74 trilyon dolarda kalıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin