featured

Bu altcoin, bir türlü kripto piyasasındaki yükseliş kervanına katılamadı! Düşüş derinleşebilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Quant (QNT) fiyatı, 145,50 dolarda bulunan direnç noktasının yakınında iken bir düşüş eğilimi yarattı. QNT, bu bölgeden bir reddediliş yaşayabilir.

Quant fiyatı, 14 Kasım 2022’den bu yana uzun vadeli artan bir paralel kanal içinde yükseldi. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içerir. Bu da nihai bir kırılmanın bekleneceği anlamına gelir. Altcoin, bu kanalda işlem görürken maksimum 148,70 dolar seviyesine kadar yükselebildi.

Şu anda fiyat, 145,50 dolarda bulunan direnç ile karşı karşıya. Bu nedenle, bu seviyedeki hareketi gelecekteki eğilimin yönünü belirleyebilir.

Bir kırılma meydana gelirse, bir sonraki direnç, 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 177 dolarda olacaktır. Öte yandan bir ret, kanalın 120 dolarda bulunan destek noktasına doğru bir düşüşe neden olabilir.

Hangisinin gerçekleşeceğini anlayabilmek için daha düşük bir zaman dilimine bakmak gerekir.

altcoin QNT grafik

Boğaların gücü tükendi mi?

Altı saatlik kısa vadeli grafikteki teknik analiz, aşağı yönlü bir harekete işaret ediyor. Bunun birkaç nedeni var.

İlk olarak, altcoin’in fiyatı çift tepe modeli oluşturdu. Bu, genellikle düşüş eğiliminin tersine dönmesine yol açan bir düşüş modeli olarak kabul edilir. Negatif görünüme ek olarak, model RSI’daki düşüş eğilimi ile birleştirildi.

İkincisi, kanalın içindeki hareket tamamlanmış bir A-B-C düzeltici yapıya benziyor. Kanal düzeltici bir formasyon olarak kabul edildiğinden, bu düşüş tezine destek veriyor.

Son olarak, direnç seviyelerinin kesişmesi, QNT fiyatının reddedilme olasılığını artırıyor.

Buna karşılık, QNT fiyatı sonunda bu kanaldan ayrılacağı için Şubat ayında de düşüş devam edebilir.

Sonuç olarak, altcoin’in Şubat ayı için en olası fiyat tahmini, kanaldan kademeli bir düşüş ve nihai olarak kırılmadır. Bu gerçekleşirse, QNT fiyatı 92 dolara kadar gerileyebilir.

Öte yandan kanaldan bir çıkış gerçekleşmesi durumunda düşüş tezi geçersiz olacaktır. Bunun sonucunda da QNT fiyatı 177 dolara kadar bir ralli gerçekleştirebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin