Bu altcoin kilit seviyesini aşarsa yükseliş yakın! Teknik analiz
Bu altcoin kilit seviyesini aşarsa yükseliş yakın! Teknik analiz

Bu altcoin kilit seviyesini aşarsa yükseliş yakın! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand fiyat analizi, altcoin 0,8 dolar seviyesine düştüğünden beri önemli ölçüde düştüğünü gösteriyor. Varlık 0,9 dolar işaretini hızla toparlarken, güçlü satış baskısı devam ettiği için 1 dolar kilit seviyesini aşması pek olası değil. Ayrıca, düşük ticaret hacmi, boğaların fiyat seviyesinin üzerine çıkmak için yeterli ivme oluşturmasını engelliyor.

Büyük kripto para birimlerinin çoğu olumlu fiyat hareketleri gözlemlediğinden, daha geniş kripto para piyasası son 24 saat içinde bir yükseliş piyasası hissiyatı gözlemledi. Başlıca altcoinler arasında sırasıyla %5,93 ve %5,90’lık bir eğim kaydeden ATOM ve HBAR bulunuyor.

Algorand fiyat analizi: Boğalar momentum bulamıyor

Algorand price analysis: Can ALGO recover to $1.00 key level? 1

Teknik göstergeler karşısında, MACD histogramın kırmızı rengiyle ifade edildiği gibi şu anda düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, gösterge, MACD’nin kısa yüksekliğinde gözlemlendiği gibi, baskı zamanında düşüş momentumu gösteriyor. Ayrıca, daha açık ton, 0,9600 doların üzerindeki hareketin 4 saatlik grafiklerde yükseliş geçişine neden olacağını gösteriyor.

ALGO son birkaç gün içinde düşük net hareket gözlemlediğinden, EMA’lar şu anda ortalama konuma yakın işlem görüyor. Şu anda, her iki EMA da hafif düşüş hakimiyeti gösteren ortalama pozisyonun altında işlem görüyor ve 12-EMA yukarı doğru hareket ederken, 26-EMA henüz son yükseliş aktivitesine tepki vermiyor. Bu nedenle, 26-EMA yatay olarak hareket ediyor ve yükseliş geçişi öneriyor.

RSI tarafsız bölgede düşük işlem görüyordu ancak şimdi 50,00 endeks biriminde ortalama konuma yakın seyrediyor. Gösterge hafif bir eğimle yukarı doğru hareket ediyor, bu da boğalar direnmeye çalışırken, güçlü düşüş baskısının hâlâ altcoin fiyatını etkilediğini gösteriyor.

Bollinger Bantları şu anda dar ve fiyat hareketi 0,95 dolar civarında konsolide olurken daha fazla yakınsama gösteriyor. Yazım sırasında, göstergenin alt limiti boğalara 0,9018 dolar seviyesinde destek sağlarken, ortalama çizgi 0,9565 dolar seviyesinde direnç gösteriyor.

ALGO için teknik analiz

Genel olarak, 4 saatlik Algorand fiyat analizi, 26 ana teknik analizden 13’ünün zaman dilimi boyunca ayıları desteklediğini gösteren bir satış sinyali veriyor. Öte yandan, boğaları destekleyen yalnızca üç gösterge, son saatlerde düşük bir yükseliş varlığına işaret ediyor. Bu arada, kalan on gösterge çitin üzerinde duruyor ve herhangi bir sinyal vermiyor.

24 saatlik Algorand fiyat analizi bu hissiyatı paylaşıyor ve aynı zamanda aşağı yönlü bir fiyat hareketini destekleyen 12 göstergeyle bir satış sinyali veriyor ve sadece dört gösterge daha fazla yukarı hareketi öneriyor. Analiz, Algorand fiyat hareketi üzerindeki düşüş hakimiyetini yeniden teyit ediyor. Aynı zamanda, her iki tarafı da desteklemeyen on gösterge tarafsız kalıyor.

Algorand fiyat analizinden ne beklenir?

Algorand price analysis: Can ALGO recover to $1.00 key level? 2

Algorand fiyat analizi, 1,8 dolardan düştükten sonra, fiyatın toparlanmasını sağlayan güçlü bir destek bulduğu 0,8 dolara düştü. Altcoin 0,95 doları geri kazandığından beri, fiyat hareketi seviye etrafında konsolide edildiğinden çok az dikey aktivite gözlemledi.

Şu anda, yatırımcılar, daha geniş pazar kripto çöküşünden kurtulurken Algorand fiyat analizinin 1 dolar işaretinin altına düşmesini beklemeli. Orta vadeli teknik analizler de ayıları destekliyor ancak kısa vadeli teknikler, daha fazla aşağı yönlü hareketin olası olmadığını gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin