featured

Bu altcoin, kayıplarını telafi etmeye hazırlanıyor! Giriş için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE fiyatındaki devam eden toparlanma, 80 dolarda direnç noktasını kırmayı başardı. Bu nedenle kırılan bu direnç, alıcılar için uygun bir zemine dönüşmeli ve daha fazla toparlanmaya yol açmalıdır. 80 dolar seviyesine yönelik beklenen bir yeniden test, potansiyel ralliye katılmak için bir giriş fırsatı sunabilir.

Yeniden test sonrası ralli, AAVE fiyatını ilk hedef olan 93,5 dolar seviyesine çıkarabilir. 100 EMA seviyesine bulunan direnç noktası devam eden toparlanmayı durdurmaya çalışabilir.

Son iki aylık düşüş sırasında, AAVE fiyat hareketi düşen bir kama modeli içinde işlem gördü. Düşüş trendine rağmen bu yükseliş modeli, faiz yatırımcıları için çekici bir long pozisyonu fırsatı sunuyor.

Altcoin, kripto alanındaki son zamanlardaki yüksek oynaklığa rağmen modele saygı duydu ve hedefini uygun koşullarda karşılaması gerektiğini önerdi. Böylece 16 Ekim’de AAVE fiyatı, formasyonun direnç trend çizgisinden kesin bir çıkış yaptı.

Sonuç olarak, altcoin fiyatı dört gün yükseldi ve %16,5 oranında bir artış kaydetti. Ayrıca hacim hareketindeki kademeli artış, onu gerçek bir toparlanma rallisi olarak doğruluyor. AAVE bu yazının yazıldığı sırada 83,9 dolar civarında işlem görüyor.

altcoin AAVE grafik

Günlük mum, fiyatların daha da düşeceğini gösteren uzun bir fiyat reddi gösteriyor. Bu nedenle AAVE fiyatı, yükseliş rallisine devam etmeden önce potansiyel destek olarak 80 dolar işaretini yeniden test edebilir.

Teknik kuruluma göre düşen kama deseninin kırılması ile birlikte piyasa değerini 115 dolar ile 116 dolar işaretine yükselebilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Vorteks Göstergesi: Bir yükseliş geçişinden sonra VI+ ve VI- çizgisi arasındaki istikrarlı bir yayılma, henüz yükseliş momentumunda bir zayıflık olmadığını gösterir.

Bollinger Bandı: Yükselen fiyat, göstergenin üst bandına çarptı ve kısa vadede alımların aşırılaştığını gösteriyor. Bu nedenle, AAVE fiyatının yükselmeye devam etmeden önce stabilize olması önemlidir.

AAVE için volatilite düşükken trend de boğaların lehine. Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 93,5 dolar ve 104 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları 80 dolar ve 70 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin