featured

Elinizde bu altcoin varsa dikkat! İşte kayıpları azaltmak için bilmeniz gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan EGLD, son zamanlarda birçok yeni gelişme yaşadı.

1 Temmuz tarihli bir duyuru blogunda, ölçeklenebilir akıllı sözleşme blockchain ağı Elrond, kullanıcılarını merkezi olmayan borsası (DEX) Jungle DEX’in lansmanı hakkında bilgilendirdi. Ekibe göre, DEX “sadece bir ürün lansmanı değil, gerçek, ham inovasyona açık bir kapı”.

Özellikle Jungle DEX, herhangi bir Elrond Standard Digital Token’ın (ESDT) listelenip alınıp satılabileceği otomatik bir piyasa yapıcı (AMM) olarak çalışacaktı.

Ağın yerel token’ı EGLD, DEX’in piyasaya sürülmesinden bu yana günlük grafikte dar bir aralıkta konsolide oluyor.

Altcoin fiyat analizi

DEX’in piyasaya sürülmesinden bu yana, satın alma baskısındaki kademeli bir artış, altcoin fiyatının değer kazanmasına sebep oldu. 1 Temmuz ile 7 Temmuz arasında, EGLD fiyatı 57,08 dolara yükseldi.

Ancak ayılar, altcoin’i daha da aşağı iten bir geri çekilmeyi hızla başlattı. Bu yazının yazıldığı sırada EGLD, 50,13 dolar civarında işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre EGLD, son 24 saat içinde %10 oranında düşüş yaşadı.

Bu dönemde işlem hacmi %17’lik bir artış görse de, fiyatta buna karşılık gelen bir artışın olmaması, yazının yazıldığı sırada EGLD token’larının artan bir dağılımını gösterdi.

Günlük grafikte, Göreceli Güç Endeksi (RSI), DEX’in piyasaya sürülmesinden bu yana 50 nötr noktasının altında konumlandı. 9 Temmuz’da 47,79’a ulaştıktan sonra artan satış RSI’nın aşağı yönlü bir eğri oluşturmasına eden oldu. RSI değeri, bu yazının yazıldığı sırada ise 40,55 endeksinde işlem görüyor.

DEX’in piyasaya sürülmesinden bu yana artan satış baskısının da bir göstergesi olan Para Akışı Endeksi (MFI) ise aşağı yönlü bir şekil oluşturdu. 1 Temmuz’da 50,21’den 8 Temmuz’da 36’ya düştü. Şu anda ise 50,92 idi.

altcoin EGLD

Zincir üstü performans

Jungle DEX’in piyasaya sürülmesinden bu yana altcoin EGLD, sosyal cephede de bir ralli kaydetmeyi başaramadı. İncelenen dönemde, kripto para biriminin sosyal hakimiyeti %33 oranında düşüş yaşadı. Ayrıca, sosyal hacim de benzer bir dönemde %80’lik bir düşüş kaydetti.

Öte yandan altcoin, söz konusu dönemde gelişimsel aktivitesinde %0,5’lik bir artış kaydetti. Bu büyüme, Elrond-go v.1.3.35.0 yükseltmesinin piyasaya sürülmesi, Elrond’un Dev Hub’ının piyasaya sürülmesi ve bu dönemdeki diğer ekosistem güncellemelerine bağlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin