featured

Gözde altcoin karmaşık sinyaller gönderiyor! Boğalar artık düşüşü kırmak istiyor ama…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, bu haftayı da kayıplar ile kapatacak gibi görünüyor. Ancak sonrasında daha düşük seviyelere gitmeden toparlanamaya başlayabilir.

MATIC fiyatı, boğaların kısa vadeli kâr elde etmesiyle birlikte düşüşte bir yavaşlama yaşıyor. İlerleyen zamanlarda daha düşük hacimler ile birlikte daha büyük fiyat artışları görebiliriz.

Gözde altcoin, yakın zamanda yeniden değer kazanmaya başlayabilir. Boğalar, nisan ayından bu yana varlığını hissettiren düşüş trendinden kurtulmaya çalışıyorlar. 2022 yılının ilk yarısında da görüldüğü gibi düşüş trendi devam edecek ancak bu daha az sıklıkla gerçekleşecek.

MATIC karışık sinyaller gönderiyor

Fiyat hareketine baktığımızda boğaların 2022 yılının çoğunda hâkim olan düşüş trendini kırmaya çalıştığını görebiliriz. 55 Günlük Basit Hareketli Ortalama’dan (SMA), bir reddediliş yaşandığından berş bu seviye, bir üst sınır olarak görev gördü.

altcoin MATIC grafik

MATIC fiyatı, boğalar 0,60 dolarda bulunan 55 günlük SMA seviyesine dokunduktan sonra kısa süreli bir kârın ardından yeniden düşüşe geçebilir. Altcoin’in fiyatının bu gece nerede kapanacağını ve pazartesi günü ASIA PAC’de yeni haftayı nerede açacağını görmek için oldukça kritik bir seviye olan 0,390 dolara doğru başka bir düşüş görülmesi önemli olacaktır. Geçen haftanın en düşük seviyesi aşağı yönlü kırılmadığı sürece, önümüzdeki hafta için hâlâ yükseliş ihtimali olabilir. Ancak genel anlamda düşüş hissiyatı hâkim.

Önümüzdeki hafta hisse senedi piyasaları yükselirse, oranlar biraz düşerse daha riskli varlıklara karşı olan ilgi artabilir. Bunun ardından da bir yükseliş dalgası ile fiyat 1,10 dolara doğru bir ralli yaratabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin