featured

Elinizde bu altcoin varsa, kârlı bir işlem yapabilmeniz için bilmeniz gereken şeyler var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimlerinin benimsenmesinin artması, altcoin’lerin fiyatlarının yükselmesine yardımcı oluyor. Solana tabanlı protokol olan STEPN böyle bir ağdır.

Platform ve yönetişim token’ı olan GMT, Mart 2022’de ilk piyasa sürülmesinden bu yana oldukça kötü günler geçirdi.

Bir süredir yolunu kaybetmesine rağmen protokol, oyuncuları birleştirmek için güç topluyor gibi görünüyor.

STEPN gündemi meşgul ediyor

Bu yazının yazıldığı sırada, kazan-kazan oyun platformu pazarda trend oldu. Ek olarak, STEPN’in spor ayakkabı NFT’leri 25 Ağustos itibariyle taleplerinde önemli bir artış gördü.

Dune Analytics’ten alınan verilere göre, bu yazının yazıldığı sırada 4,6 binden fazla ayakkabı basıldı. Aşağıda verilen gösterge panosu, aktif kullanıcı sayısı ile birlikte yukarıda belirtilen istatistiği göstermektedir.

altcoin STEPN

Gerçekten de özellikle önemli bir güncellemeden sonra, bazı önemli büyümeler kaydedildi.

STEPN, STEPN spor ayakkabılarını tanıtan Health Points (HP) lansmanını yayınlamak için geliştirme planlarını ortaya koydu.

Basın açıklamasında şu sözler söylendi:

 HP olmadan, spor ayakkabıların arzı sonsuzdur ve asla eskimez. Bu da enflasyon ve nihai fiyat düşüşü için bir reçetedir.

Ayakkabı miktarı kesinlikle bir hafta öncesine göre arttı. Aynı yükseliş anlatısını sürdürerek, sahiplerinin çoğu GMT altcoin’lerini satma fikrine karşı çıktı. Bu, 24 Ağustos’un ayın en büyük geri çekilmesinin gerçekleştiği zaman göre çarptı.

Dune Analytics’in grafiğine göre, bir günde 18 milyon GMT’nin (8,7K ETH) üzerinde para çekildi.

Sorun ne?

Spor ayakkabı satışlarındaki artışa rağmen, STEPN’deki günlük kullanıcılar durgun kaldı. Mevcut kullanıcılar hâlâ trendi domine etse de, yeni kullanıcı grafiği neredeyse hiç önemli bir büyüme görmedi.

Ayrıca, GMT geçen hafta boyunca biraz durgun kaldı. 25 Ağustos’ta altcoin, 0,80 dolar civarında işlem gördü. Son 24 saatte ise %1’lik bir düşüş yaşadı ve mevcut fiyatı 0,78 dolar civarında bulunuyor.

Öyleyse altcoin’e yatırım yapmak için doğru bir zaman mı? Şu anda bu konuda net bir şey söylemek oldukça zor. Bekleyip göreceğiz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin