featured

Konsolide olan bu altcoin, yükselişe geçmeden önce iyi bir satın alma fırsatı yaratıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MANA, bugün tanıdık yatay hareketler gösteriyor. Fiyat, son birkaç seanstır çok dar bir aralıkta konsolide oluyor. Son fiyat hareketi, 19 Ağustos’ta karşılaşılan yoğun MANA satışlarının sonucudur. Fiyat, net bir yön eğilimi olmaksızın işlem görmektedir.

Bu yazının yazıldığı sırada MANA, 0,82 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %0,55 oranında bir düşüş yaşadığı anlamına geliyor. Piyasa değerine göre 11. en büyük kripto para birimi olan MANA için 24 saatlik işlem hacmi ise %2 düşüşle 2,90 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat, üst üste altı gündür konsolide oluyor. Yükselen kanalın bir dökümü, genel düşüş hissini gösteriyor. 0,81 doların altında kesin bir kapanış gerçekleşmesi durumunda düşüş görünümü güçlenecektir.

Fiyat net bir yön arıyor

Altcoin’in fiyatı, 2022 yılının en yüksek seviyesi olan 3,55 doların %81 oranında altında 0,82 dolar civarında işlem görüyor. En yüksek seviyeyi test ettikten sonra, fiyat azalan bir kanalda işlem görmeye başladı.

Günlük grafikte, 12 Mayıs’ta yapılan 0,59 dolarlık dip seviyelerinden devam eden “Yükselen Kanal” formasyonunun bir dökümünü verdi. Ancak fiyat, 21 Ağustos’ta alt trend çizgisini kırdı.

altcoin MANA grafik

Direnç noktasından yaklaşık olarak %25’lik bir düşüş yaşandı. MANA, önceki düşüşünü kırarak günlük grafikte daha düşük dipler yaptı. Hacimler, boğalar için bir endişe anlamına gelen bir altcoin’in yükkselen fiyatıyla düşüyordu. Hacim düşerken piyasa yükseliyorsa bu durum satışların daha yüksek olduğunu gösterir.

Önümüzdeki günlerde tekrar keskin bir düşüş gerçekleşmeden önce fiyatın geri çekilme olasılığı daha yüksektir. Fibonacci düzeltme seviyeleri ise “Satış Üzerine Al” fırsatı yaratıyor.

Saatlik grafikte MANA, bir yükseliş formasyonu oluşturdu.

Şimdi, fiyat, sürekli alım sırasında saatlik grafikte 0,85 doların üzerinde bir kapanış yaparsa bir yükseliş momentumu bekleyebiliriz.

Altcoin için en yakın destek noktası, 0,82 dolar seviyesinde iken, en yakın direnç noktası ise 0,85 dolar seviyesinde bulunuyor. Fiyatın üst seviyeyi kırma olasılığı daha yüksektir.

Birkaç Doji mum çubuğunun oluşumu, alt seviyeye yakın konsolidasyona işaret ediyor. 0,85 dolar seviyesinin üzerinde belirleyici bir kırılma, altcoin fiyatında yükselişi başlatacaktır. Bu hareket sonucunda da boğalar 1,03 dolar seviyesini hedefleyeceklerdir

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin