Bu altcoin, istikrarlı büyümeyi sürdürebilecek mi? Teknik analiz
Bu altcoin, istikrarlı büyümeyi sürdürebilecek mi? Teknik analiz

Bu altcoin, istikrarlı büyümeyi sürdürebilecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haziran ortasından Ağustos ayına kadar, UNI altcoin  yükselen bir trend çizgisine yanıt olarak istikrarlı bir büyüme gösterdi. Bu artış, ulaştığında fiyatları yaklaşık %200 oranında artırdı. Daha sonra altcoin 9,68 ile 9,74 dolar arasında yerel bir tepe noktası oluşturdu. Bununla birlikte, kripto piyasasında Ağustos üçüncü hafta satışlarının ortasında, UNI fiyatı 9,68 dolardan düşüş kaydetti. Düşüş eğilimi, 17 Ağustos’ta destek trend çizgisini kırdı ve Uniswap tokenini uzun süreli bir düzeltme için konumlandırdı.

UNI analizinden önemli noktalar:

  • Altcoin 0,618 FIB desteğini kaybetmek, yükseliş taahhüdünde zayıflığı gösteriyor.
  • Düşen 20 günlük EMA, 50 ve 100 günlük EMA’nın altına düşmenin eşiğinde ve güçlü bir satış sinyali hazırlıyor.
  • Uniswap’ın 24 saatlik işlem hacmi %11 artarak 175,6 milyon dolara kadar ulaştı.

UNI/USDT Chart

UNI fiyatı, iki hafta içinde %38,8’lik bir kayıp kaydederek 6 ile 5,9 dolar destek bölgesine düştü. Ayrıca, bu destek seviyesi, 0,618 Fibonacci düzelme seviyesi ile uyumlu olup, yükseliş trendinin devamı için yüksek bir ilgi alanı öngörüyor.

UNI fiyatı şu anda %0,49’luk bir gün içi kayıpla 6,13 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca, kripto para grafiği, alıcıların satıcılardan gelen trend kontrolünü ele almaya çalıştığını gösteren 6 dolarlık destekte uzun bir mum oluşturdu.

Başarılı olurlarsa, ortaya çıkan ralli 6,64 dolarlık ani direnç seviyesini geçebilir. Yüksek arz bölgesine 7,45 dolarda meydan okuyabilir. Altcoin 20-50-100 günlük EMA’larla dolu bu direnç seviyesi, onu zorlu bir engel haline getiriyor.

Öte yandan, düşüşler kripto pazarını etkilemeye devam ederse, UNI fiyatı 5,9 dolarlık desteği kaybedebilir ve bu da fiyatın %21,7’ye düşmesine neden olabilir. Burada 4,674 dolarlık desteğe ulaşabilir.

Teknik Göstergeler

MACD göstergesi: Nötr çizginin altına düşen MACD ve sinyaller, açığa satış yapanların ek onayını veriyor. Ayrıca, histogramdaki yükselen kırmızı çubuklar, pazardaki istikrarlı satışı yansıtıyor.

Göreceli Güç Endeksi: Aşırı satım bölgelerine girmenin eşiğindeki RSI eğimi, tüccarların satış faaliyetlerini aşırı genişlettiğini gösterir. Bu nedenle, aşırı satılan RSI, daha fazla alıcıyı bir indirimle çekebilir ve kısa bir rahatlama rallisini tetikleyebilir.

Direnç Seviyeleri: 6,64 dolar ve 7,4 dolar

Destek Seviyeleri: 6 dolar ve 4,64 dolar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin