featured

Bu altcoin, yeni haftada yatırımcılara istediğini vermeye hazırlanıyor! İşte kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE, zorlu bir süreçten geçiyor. Ancak çok yakında bu zorlu süreci geride bırakabilir.

AAVE’nin yaşadığı zorlu hafta, bazı yatırımcıları altcoin’den uzaklaştırmış olabilir. Ancak neyse ki boğalar, fiyatı ticaret aralığının üzerine çıkarmak için bir miktar güç buldu.

altcoin AAVE

AAVE, son 24 saatte kripto para piyasasının diğer bölümüne göre biraz daha iyi bir performans sergiledi. Ne yazık ki, altcoin’in diğer varlıklara karşı üstünlüğü olduğunu gösteren hiçbir temel faktör yok. Bu yüzden, şu anda gördüğümüz hareket tamamen spekülatif.

FTX krizinin ardından genel olarak kripto para piyasası kırmızıya boyandı. Likidite talebindeki artış göz önüne alındığında, merkezi olmayan finansal platformların büyümesi yakın gözüküyor.

Teknik açıdan bakıldığında, AAVE’nin fiyat performansı Ethereum ve diğer altcoin’lere benzer. Son sekiz gün içinde, fiyat yaklaşık %1,2 oranında hareket etti. Bu da volatilitenin son derece düşük olduğunun bir işaretidir.

Yükseliş yakın mı?

Genellikle, piyasadaki bir varlığın hareketi bu kadar sıkıcı hâle geldiğinde yatırımcılar, çekişi geri getirecek bir volatilite artışı beklerler. AAVE için bu, 68 dolar seviyesinin kırılması ve üzerinde bir kapanış yapılması ile gerçekleşebilir.

Ancak, hafta sonu piyasasındaki işlem hacminin çok düşük olması altcoin’in beklenen performansı göstermesini engelleyebilir. Yukarıda belirtilen senaryonun doğrulanması ancak Pazartesi günü ortaya çıkacaktır.

14 Kasım’da AAVE 53,5 dolarla yerel dibe vurdu. Bunun sonucunda ise bu yıl ikinci kez başarılı bir şekilde sıçradı. Altcoin için ilk büyük direnç noktası 21 günlük hareketli ortalamada yani yaklaşık 67 dolarda olacaktır. Bu yazının yazıldığı sırada AAVE, 60 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %2,2 oranında değer kazandığı anlamına gelmektedir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin