Bu altcoin'de işlem hacmi rekor seviyelere ulaştı! Yükseliş beklemeli miyiz?
Bu altcoin'de işlem hacmi rekor seviyelere ulaştı! Yükseliş beklemeli miyiz?

Bu altcoin’de işlem hacmi rekor seviyelere ulaştı! Yükseliş beklemeli miyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ağının temel büyümesinin ardından, işlem hacmi son zamanlarda 86 milyar dolara ulaştı ve altcoin daha sonra hızla geri çekildi. Ancak Messari zincir üstü sağlayıcıdan alınan verilere göre, altcoin ağı ivme kazanıyor gibi görünüyor.

Mart ayı, Cardano ağı için en iyi aylardan biri olarak sona erdi ve daha fazla proje ve çözüm ortaya çıktıkça ekosisteme 200 milyon dolardan fazla para akışı oldu. TVL’nin yükselişiyle birlikte ağ, toplamda 86 milyar dolarlık daha önce görülmemiş bir hacim artışı gördü.

Cardano Data

Hacimdeki böylesine güçlü bir artış, aynı zamanda, üç hafta içinde %50’den fazla yükselen temel altcoin ADA’nın fiyatıyla da ilişkiliydi.

Cardano bir dizi sürüm için hazırlanıyor

Cardano blockchainin üzerine aktif olarak çeşitli çözümler ve dApp’ler oluşturan projeler tarafından yapılan bir dizi duyuru yapıldı. Sektörden uzmanlar, stabil coinlerin, varlıkların ve daha fazla özelliğin aynı anda piyasaya sürülmesinin, önümüzdeki birkaç ay içinde altcoin ağının katlanarak büyümesine yol açacağını belirtti.

Resmi sosyal medya kanallarındaki rapora göre, stabil coinler gibi çözümler Tron gibi blockchainlere günlük ortalama 4 milyar dolardan fazla hacim getiriyor. Stabil coinler, Omni ve Ethereum gibi blok zincirlere daha da fazla hacim getiriyor. Cardano blok zincirindeki yeni projelerle, ağın kullanımının önemli ölçüde artması bekleniyor ve bu da kullanıcıların işlemler ve ağ ile diğer etkileşimler için ödediği ücretlerde katlanarak artışa neden olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin