featured

Bu altcoin, iki haftada yüzde 27’lik bir artış kaydetti! Yatırımcılar kâr etme fırsatını kaçırdı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan APT, iki hafta boyunca art arda yükseldi. Ancak birçok yatırımcı bu fırsatı kaçırmış gibi hissediyor.

APT token’ın fiyatı son iki haftada %25’ten fazla değer kazandı. Bu hareket, altcoin’in listelenmesinden bu yana ilk kez üst üste iki hafta boyunca yükseldiği bir dönem oldu.

altcoin APT

İlginç bir şekilde, CoinMarketCap tarafından elde edilen hacim verilerine göre APT fiyatının yükselişi nispeten düşük kaldı. Örneğin son 14 gün içinde işlem hacimleri, daha önce bu altcoin için minimum kabul edilebilecekken, 140 milyon doları iki kez aştı.

Aslında APT fiyatının bu kadar yükselmesinin özel bir nedeni yok. Bununla birlikte, bu eylemin hem temel hem de teknik yönleri dikkate alınabilir.

Aptos blockchain’inin adres sayısı artıyor. Günlük işlem sayısı 600,000 civarında sabitlendi. Buna ek olarak, işlem ücretlerinin miktarı da artıyor. Bu da blockchain için ek gelir sağlıyor.

APT için sıradaki fiyat hareketi ne olacak?

Altcoin’in fiyat grafiği incelendiğinde ortaya ilginç bir sonuç ortaya çıkıyor. Kasım ortasından beri birikmekte olan APT, 200 günlük hareketli ortalamada bulunan direnç noktasını kırdı. İki ay sonra bu seviyeyi tekrar test ederek 5 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı.

APT, şu anda 5,5 dolar seviyesine dokunabilmek için mücadele ediyor. Eğer altcoin, bu seviyenin üzerine bir kapanış gerçekleştirebilirse sıradaki hedefi 7 dolar olacaktır.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin