featured

Ne aşağı gidiyor ne yukarı! Bu altcoin için yükseliş hareketleri yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç işlem seansında altcoin LTC fiyatında fazla bir değişiklik yaşanmadı. Litecoin (LTC) fiyatı mevcut seviyelerin yakınında sıkıştı kaldı. Altcoin, tek taraflı momentum başlatmak için son yedi işlem seansındaki hareketi kırmak için bir katalizör bekliyor gibi görünüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada LTC, gün içinde %0,01 oranında düşüşle 106,89 dolardan işlem görüyor.

Litecoin’in (LTC) fiyatı cuma günü sessizliğini koruyor. Fiyat, 106,0 dolar ile 112,0 dolar aralığında işlem görüyor 50 DMA’nın üzerinde 112,0 dolardan yaşanacak bir kabul, yeni bir satın alma turuna başlamak için bir ön koşuldur.

altcoin LTC grafik

LTC, en son temmuz ayında ziyaret edilen seviyeler olan 103 dolar ile 107 dolar civarındaki talep bölgesine geri döndü. Altcoin 5 Eylül tarihinde toplamda %54 oranında bir değer artışı ile 232,67 dolarda zirve yaptı. Bundan sonra Litecoin, 140 dolar civarında yeni destek noktasını belirledi. Aynı seviye, iki aydan kısa bir süre içinde 10 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyelerini test etmenin temelini attı.

Bununla birlikte altcoin Litecoin (LTC) fiyatı, değer olarak düşüşün başladığı seviyeleri bir kez daha test etti.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı satım bölgesinde yer alıyor. Momentum göstergesi, 27 endeksine yakın bölgede çift dip yapıyor. Bir artış görülürse fiyatlarda bir miktar toparlanma yaşanabilir. Ayrıca eğer bir yükseliş geçişi sağlarsa, alıcılar burada yeni uzun pozisyonlar açabilirler.

OBV, satış hareketleri başlar başlamaz değerde kayıp olacağını gösteriyor.

Altcoin için mevcut seviyelerden ne beklenmeli?

Geçmişte de görüldüğü gibi, LTC teknik göstergelerin desteğiyle mevcut seviyelerden toparlandı. Bu yüzden fiyatın değer kazanma olasılığı göz ardı edilemez. İlk hedef, 50 DMA’da 140 dolarda iken, ardından 177 dolar seviyesindeki yatay direnç seviyesinde.

Fiyatın bu seviyeden daha fazla düşme ihtimali oldukça az gibi görünüyor. Ancak 97,20 dolardaki 24 Ocak’ın en düşük seviyelerinin altına düşerse, o zaman Aralık 2020’nin en düşük seviyesi olan 70 doları görebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin