Bu altcoin için yükseliş eğilimi sonlanıyor mu?
Bu altcoin için yükseliş eğilimi sonlanıyor mu?

Bu altcoin için yükseliş eğilimi sonlanıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin MATIC fiyatı düşüş eğilimi içerisinde yer alıyor.  Hisse senetleri geri adım attığından, bu sabah Poligon (MATIC) fiyatı geriledi. Bu düşüş hissi, MATIC’teki desteklenen fiyat hareketini sona erdirebilir yaz rallisini noktalamasına sebep olabilir.

MATIC yükselişi sonlanıyor mu?

Altcoin fiyatı kendisi ve boğalar arasında yükselişini sürdürüyordu. MATIC’in fiyat hareketi de boğalara oldukça kâr sağladı. Altcoin fiyatı, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) ve fiyat hareketinin temelini oluşturan aylık pivotun altında sağlam bir şekilde işlem gördüğünde düşüşünü hızlandırmaya başlayabilir. Bu nedenle, MATIC fiyatı, ilk destek unsuru olarak yalnızca 0,62 $dolar seviyesindeki zemini gören derin bir çukurun üzerinde asılı kalıyor. Düşüşte 0,545 doların devreye girmesi gerekebileceğinden, potansiyel kayıplar %20 ile %30 arasında değişebilir.

MATIC/USD Daily chart

Eylül yaklaşırken daha fazla desteğe ulaşabilir. Yeni ay ile birlikte, daha fazla ekonomik veri, enflasyonda ve fiyat artışlarında bir yavaşlamaya işaret edebilir. Bu da, Fed’in sıkılaştırma yapabileceği bir senaryo olabilir. Bu senaryoda, MATIC fiyatının 200 günlük SMA boyunca 1,065 dolardan yükselmesi ve 4 Temmuz 2021’in en yüksek seviyesi yakınında 1,20 dolara ulaşması beklenebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin