Popüler altcoin için kritik destek belirlendi! Alım fırsatı mı?
Popüler altcoin için kritik destek belirlendi! Alım fırsatı mı?

Popüler altcoin için kritik destek belirlendi! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genel olarak kripto piyasası bu hafta yaşanan çöküşten kurtulmaya çalışırken majör altcoinlerden biri olan Solana da toparlanmaya çalışıyor. Solana (SOL) fiyatı, bir dizi aralığa bağlı seanstan sonra Cumartesi günü kazanç elde ediyor. Yine de, henüz tam olarak kayıplarını kurtarabilmiş değil. Yatırımcılar, 114,21 dolar civarını yani 22 Ocak tarihinin işlem seviyesini geçmeli. Altcoin 4 Aralık tarihinden bu yana daha düşük zirveler ve daha düşük dip formasyonu altında işlem görüyor.

Son yedi gün içinde SOL neredeyse %30 değer kaybetti ve ayılar fiyat hareketini etki altına almaya devam ediyor. Yazma sırasında SOL/USD, gün için %5,36 artışla 96,23 dolardan işlem görüyor.

Solana Network, Coinbase listelemesinde destek alabilir

Ticaret hacmine göre en büyük ikinci kripto borsası olan Coinbase, ticaret katlarında Solana Program Kitaplığı (SPL) tokenlerini listelemeye hazırlanıyor. Bu haber altcoin için önemli bir sıçrayışa neden olabilir.

Teknik olarak ise Solana’nın (SOL) fiyatı haftalık desteğin yakınında satış bozgunundan sonra bir nefes aldı. Diğer teknik göstergelerin de doğrulamasıyla bu seviyeden bir miktar yukarı yönlü momentum bekleniyor.

Analize göre günlük göreli güç endeksi (RSI) 28 seviyesinde ve bir yükseliş geçişinin eşiğinde. Alıcılar, %33’lük getiri ihtimalini göz önünde bulundurarak 90 dolar dip seviyelerinden toparlanmaya çalışabilir.

Boğaların altcoin için 141,76 dolarlık yatay direnç seviyesini test etmesi gerekiyor. Bu durumdan başarılı bir sonuç elde edilirse trend ters çevrilebilir. Alternatif olarak, fiyat 80,67 dolarlık haftalık en düşük seviyeyi aşarsa, piyasa katılımcısı bir sonraki yatay destek bölgesini 62 dolarda karşılayabilir. Seviyeler en son Ağustos ayında görüldü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin