featured

Yükselmeye niyeti yok! Bu altcoin için kötü günler bitmek bilmiyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Litecoin, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. LTC için mevcut destek noktası 61,34 dolarda iken, direnç noktası ise 65,46 dolar seviyesinde bulunuyor

Litecoin fiyatı, 62 dolar seviyesinin altına kadar düştü. Ayılar piyasanın kontrolünü ele geçirdi ve fiyatı aşağı çekiyor. Altcoin için bir sonraki destek noktası 61,34 dolarda bulunuyor. Eğer bu destek noktası tutulamazsa 58 dolara kadar düşüş yaşanabilir.

Öte yandan, direnç noktası ise 65,46 dolar seviyesinde bulunuyor. Eğer direnç kırılabilirse, fiyat 68 dolara kadar yükselebilir.

Litecoin fiyatı, piyasanın konsolidasyonu nedeniyle son 24 saattir 61,34 dolar ile 65,46 dolar arasında işlem görüyor. Ancak bugün, ayılar piyasanın kontrolünü ele geçirdi ve fiyatı aşağı çekiyor. Kripto para biriminin piyasa değeri şu anda 4,415,633,506 dolar iken, 24 saatlik işlem hacmi ise 773,277,311 dolar.

Litecoin 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük grafikte, altcoin’in fiyatının daha düşük tepeler ve daha düşük dipler oluşturması sebebiyle son 24 saatte bir düşüş trendi izlediğini görebiliriz. Fiyat son zamanlarda 61,34 dolar seviyesinde destek buldu ve boğalar fiyatı yükseltmeye çalıştı. Ancak 65,46 dolardan reddedildiler ve fiyat tekrar aşağı doğru hareket etmeye başladı.

LTC altcoin

Teknik göstergelerden MACD göstergesinin çizgisi sinyal çizgisinin altından geçtiği için piyasanın düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. RSI göstergesi şu anda 40 endeksinde işlem görüyor ve yükseliş momentumu belirtisi göstermiyor. 100 EMA şu anda 70,05 dolarda ve 200 EMA 75,48 dolarda. Bu da yönün aşağı doğru olduğunun bir başka göstergesi.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikteki Litecoin fiyat analizi, altcoin fiyatının son birkaç saat içinde düşüş trendi izlediğini gösteriyor. Altcoin 65,46 dolarda güçlü bir ret gördü.

RSI, 43 endeksinde işlem görürken aşırı satım bölgesinin üzerinde bulunuyor. MACD şu anda düşüş eğiliminde ve çizgisi sinyal çizgisinin altından geçiyor. 100 EMA 69,07 dolarda iken 200 EMA ise 73,62 dolarda. Yani 4 saatlik grafikteki teknik göstergelerin de düşüş eğilimine işaret ettiği söylenebilir.

Sonuç olarak

Sonuç olarak Litecoin için, teknik göstergelerin düşüş eğiliminde olması nedeniyle altcoin’in bir süre daha değer kaybetmeye devam edeceği söylenebilir. Bu altcoin de, piyasanın geri kalanı gibi küçük toparlanma hareketlerinin ardından yeniden düzeltme aşamasında.  Fiyatın 62,84 dolara geri çekilmesiyle birlikte piyasanın bir miktar satış baskısı ile karşı karşıya olduğu görülüyor.  Teknik göstergeler, fiyatların mevcut seviyelerde konsolide olabileceğini veya yakın vadede daha da düşebileceğini gösteriyor.

LTC fiyatının bir sonraki hareketinin ne olacağını tahmin edebilmek için, piyasa lideri olan Bitcoin’in hareketleri de takip edilmeye devam edilmeli.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin