Bu altcoin için hedef seviye belirlendi! Alım fırsatı yaratıyor mu?
Bu altcoin için hedef seviye belirlendi! Alım fırsatı yaratıyor mu?

Bu altcoin için hedef seviye belirlendi! Alım fırsatı yaratıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) fiyatı Pazar günü yükseliş yönünün kısa süreliğine durduğunu gördü ve şimdi tekrar altcoin 89,28 dolarda aylık destek seviyesine yaklaşıyor. ASIA PAC hisse senedi ve Avrupa endeksleri yeşilde olsa da, duyarlılık henüz ABD vadeli işlemlerine ve kripto para birimlerine yansımadı. Ek olarak, bu altcoin için aylık destek seviyesinden bir sıçrama beklenebilir.

Solana boğaları, RSI’yi aşırı satım alanından uzaklaştırıyor

Solana fiyat hareketi, Cuma ve Cumartesi günleri boğaların hakimiyetindeydi ve 100 dolara yükselmeye çalıştı. Ancak, Pazartesi günü başlayan işlemlerle kripto para birimleri yeniden ağır göründüğü için keskin yükseliş Pazar günü durdu. İlginç bir şekilde, en kritik Asya endeksleri ve Avrupa endeksleri, Avrupa ticaret seansı sırasında ABD vadeli işlemlerinin biraz karışık ve nispeten yatay olduğu yeşilde işlem görüyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) hâlâ aşırı satım bölgesinde olduğundan, ayılar için olası herhangi bir aşağı yönlülüğü sınırladığı için altcoin fiyatının bu seviyelerde olması beklenebilir. Bu, boğaların fırsat penceresini uzun süre kullanmak ve 89,28 dolardan sıçrama yapmak için kullanmalarına yardımcı olacak. ABD vadeli işlemleri Avrupa’dan gelen hissiyatı ele geçirdiğinde, bu hafta için 100 dolar ve 130,70 doları hedefleyen bir miktar yukarı yönlü yükseliş gelebilir.

SOL/USD daily chart

Aşağı yönde, S2 destek seviyesinin altında bir kırılma, geçen haftanın en düşük seviyesi olan 82 dolara doğru bir düşüş görecek. Avrupa endeksleri ve ABD vadelileri sıkı bir şekilde kırmızıya dönerse, 58,84 dolara doğru olası bir düşüş tehdidiyle birlikte başka bir satış baskısı yaşanabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin