featured

Gözde altcoin, hızla değer kaybetmeye devam ediyor! Boğalar ne zaman geri dönecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, kilit bir direnç noktasından reddedildi ve sert bir düşüş yaşadı. Kurtuluş için tek çare, boğaların güçlerini geri kazanması.

XRP günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafikte, fiyat 0,43 dolarda bulunan önemli direnç noktasının üzerine çıkamadı ve şu anda hızla düşüyor.

0,43 dolar seviyesinde ek direnç sağlayan 50 günlük ve 200 günlük hareketli ortalama çizgilerinin, ilki yakında ikincisinin altına düşecek gibi göründüğü için şu anda düşüş eğilimine işaret ediyor.

XRP altcoin grafik

Tüm işaretler, yükseliş dönüşü için son umut olabilecek 0,3 dolardaki destek noktasının potansiyel bir yeniden testine işaret ediyor.

Ancak yukarıda belirtilen destek noktası da aşağı yönlü kırılırsa kısa vadede yeni bir çöküş gelebilir.

XRP 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Kritik destek noktasının kırılmasının ardından gözde altcoin’in fiyatı hızla düşmeye başladı.

Şu anda XRP fiyatının 0,3 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test etmesi yüksek bir ihtimal olarak görünüyor. Bununla birlikte, RSI göstergesi şu anda bu zaman diliminde net bir yükseliş sapması sergiliyor. Bu, kısa vadede modelin alt trend çizgisine doğru olası bir geri çekilmeye neden olabilir.

Bu gerilemenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli değil. Ancak hem düşüş momentumu hem de genel piyasa yapısı, yakın gelecekte altcoin’in fiyatının 0,3 dolar seviyesine düşme olasılığını artırıyor.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin