Piyasadan iyi performans gösterdi: Bu altcoin her şeye rağmen toparlanabilir!
Piyasadan iyi performans gösterdi: Bu altcoin her şeye rağmen toparlanabilir!

Piyasadan iyi performans gösterdi: Bu altcoin her şeye rağmen toparlanabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasını olumsuzluk ve hatta panik kaplarken, Cardano güçlü satış baskısı altında kalmaya devam ediyor. Ancak varlık kritik destek bölgesinin üzerinde seyrediyor ve diğer altcoin’lere göre daha az kayıp yaşıyor.

ADA konsolidasyon aralığında hareket ediyor

Düşüş trendinde olmasına rağmen, ADA yatırımcıları ayılardan gelen baskıyı durdurdu ve varlıkları Mayıs ortasından bu yana oluşan bir konsolidasyon aralığı içinde tutuyor.

Cardano chart

Ne yazık ki, 50 günlük hareketli ortalama direnci, ADA’nın yukarı yönde kırılmasına izin vermedi. Bu nedenle altcoin, onu daha fazla düşüşten korumayı başaran desteğe doğru geri çekildi.

Cardano kayıpları telafi edebilecek mi?

Cardano’nun piyasadaki uzun vadeli durumu, ADA hâlâ düşen takozlarda kaldığı ve kıramadığı için önümüzdeki haftalarda hatta aylarda olumlu bir fiyat performansı vaat etmiyor.

Teknik analizin gösterdiği gibi, ADA’nın 0,4 ve hatta 0,2 dolara kadar önemli bir destek seviyesi bulunmuyor ve bu da başka bir aşağı yönlü düşüşün ana nedeni olabilir.

Piyasadaki çoğu ölçüm ve gösterge, altcoin’in başka bir düşüşe hazır olduğunu gösterse de, düşüş piyasasında olumlu bir işaret olarak kabul edilen hacmin yavaş yavaş azaldığını görebiliriz.

Düşen hacim, ayıların piyasadaki gücünü yavaş yavaş kaybettiğini ve varlığı düşüş trendinde tutmak için artık yeterli satış baskısı sağlayamayacağını gösterebilir.

Yazım sırasında ADA, Bitcoin’in 23.500 dolara düştüğü ve Ethereum’un 950 dolara düştüğü kripto para piyasasındaki mevcut satıştan önce iki kez test edilen yerel destek seviyesinde oturduğu için 0,45 dolar civarında işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin