featured

Yükseliş trendindeki bu altcoin, hedefine ulaşmak konusunda çok kararlı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan VET, son birkaç aydır oldukça iyi bir performans segiliyordu. VeChain, ekim ayında 0,1 dolar seviyesini aşmayı başarmıştı. Ancak tüm bu kazanımlarını 0,044 dolarda bulunan destek noktasına gerileyerek kaybetti. Şimdi ise VET, yeniden 0,1 dolar seviyesinin üzerine çıkabilmek için yeni bir harekete hazırlanıyor.

VET 1 günlük fiyat grafiği analizi

VeChain, son birkaç haftadır günlük grafikteki düşüş eğilimini kırdı. Önceki düşüş trendinde altcoin için en düşük seviyeler 0,057 dolar ve 0,07 dolar olarak işaretlenmişti. VET, son iki hafta içinde bu seviyelerin her ikisini de kırdı.

altcoin VET grafik

Düşük zirveleri kırmanın yanı sıra, fiyat 0,044 dolar seviyesinde destek bulduğu için yeni yüksek düşük seviyeler belirlendi. Bu da boğalar açısından oldukça cesaret verici.

Bu yazının yazıldığı sırada fiyat 0,076 dolar seviyesini aştı ve onu destek noktasına dönüştürdü. 0,0844 dolar ve 0,097 dolar seviyeleri de altcoin için direnç noktası olarak görev görüyorlar. VET, düşüş eğilimini gösteren piyasa yapısını kırdığı için ticaret hacmi de oldukça yüksekti.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

VeChain’in gözü 0,1 dolar seviyesinde.

Altcoin için teknik göstergeler de yükselişi ima ediyolar RSI, VET’in kasım ortasında düşüş trendine girmesinden bu yana, çoğunlukla nötr 50 çizgisinin altındaydı. Ancak son iki hafta içinde fiyat, nötr 50 çizgisinin üzerine çıktı. Hatta gösterge 79 endeksine kadar yükseldi. Bu da, güçlü bir yükseliş momentumu anlamına geliyor.

Bu yazının yazıldığı sırada RSI, nötr 50’ye doğru geriledi. Ancak bu, muhtemelen boğaların bir başka yükseliş için enerji topladığının bir göstergesi. Bir diğer teknik gösterge olan OBV de önemli bir seviyenin hemen altında bulunuyor. OBV, geçtiğimiz ay güçlü bir satın alma baskına işaret ediyordu.

Sonuç olarak

VET için daha uzun zaman dilimlerinde piyasa yapısı yükselişe geçmiş görünüyor. Ayrıca iyi bir satın alma baskısı olduğuna dair de işaretler mevcut. Dolayısıyla VeChain’in hedefi olan 0,1 dolar seviyesine önümüzdeki haftalarda yükseldiği görmemiz oldukça yüksek bir ihtimal.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin