featured

Nihayet yükseliş sinyalleri gönderen altcoin, hedefine ulaşmak için mücadele ediyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 115,3 dolar seviyesinde iken, en güçlü destek noktası ise 101 dolarda bulunuyor.

13 Ağustos 2022’de AAVE pozitif ivme kazandı ve kaybettiği değerinin bir kısmını geri kazandı. Yavaş yavaş artan fiyat, altcoin’i mevcut değeri olan 110,5 doalra ulaştırdı. Son 24 saatteki işlem hacmi  284,635,260 dolar ve bu da %2,16 oranında bir artış olduğu anlamına geliyor. Şu anda 1,554,706,822 dolarlık canlı piyasa değerine sahip olan AAVE, kripto para birimleri arasındaki sıralama da 41. sırada yer alıyor.

 

AAVE 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, önemli bir yükseliş trendinin ardından piyasa oynaklığının ortaya çıktığını görüyorıuz. Bu, kripto para biriminin fiyatını her iki uçta da daha fazla değişim yaşamaya açık hâle getirdi. Bollinger’ın bandının üst limiti, AAVE için en güçlü direnç olarak görev gören 117,9 dolarda iken, alt sınır ise en güçlü desteği temsil eden 101 dolarda bulunuyor.

altcoin AAVE grafik

AAVE fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da yükselişe işaret eder. Piyasa, son birkaç saat içinde yükseliş bölgesine doğru küçük dalgalanmalarla birlikte güçlü bir düşüş hareketi gördü. Ancak, piyasa şu anda tamamen düşüşte görünüyor ve muhtemelen faaliyetlerine devam edecek. Ek olarak, fiyatın aşağı yönde hareket ettiği görülüyor, bu da azalan yatırımcı ilgisi sebebiyle gerçekleşiyor.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI) 55 işaretinde. Bu değer, altcoin’in istikrarlı olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte RSI, biraz aşağı doğru bir yön izliyor gibi görünüyor. Bu değerin düşmesi, piyasada satış hareketlerinin hâkim olduğu anlamına gelir.

AAVE 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük grafik de aynı şekilde piyasadaki volatilteye işaret ediyor. Bu nedenle, dalgalanmalara maruz kalan altcoin fiyatlarının değişim yaşama olasılığı daha yüksek olacaktır.

AAVE fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimi gösteriyor. Piyasa, artan oynaklığın pozitif hareket için daha fazla alan göstermesiyle yükselişini sürdürüyor. Üstelik, piyasa artık değişime daha duyarlı. Direnç yönünde yukarı yönlü bir yön izleyen altcoin’in fiyat yolunu gözlemleyebiliriz. İkisi yakında buluşabilir ve piyasada bir kırılmaya neden olabilir. Bu da bir tersine dönüşe yol açabilir.

1 günlük grafikte Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 61 işaretinde olduğunu, yani kripto para biriminin bir miktar enflasyon gösterdiğini görebiliriz. Altcoin şu anda üst tarafsız bölgenin üzerine düşüyor. RSI, azalan bir piyasa eğilimini ve daha fazla değer düşüşüne yönelik faaliyeti yansıtan aşağı yönlü bir hareket izliyor.

Sonuç olarak

AAVE fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in genel olarak olumlu bir trend izlediğini söyleyebiliriz. Altcoin, 12 Ağustos 2022’de 115 dolara ulaştı. Ancak, fiyat şu anda 110,5 dolar civarında mücadele ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin