featured

Bu 2 altcoin, fiyat performansları ile günün yıldızları oldular! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası kötü bir haftanın ardından toparlanmaya çalışırken bu iki altcoin günün en iyi performans gösterenleri oldu. Apecoin, %5 oranında değer kazanarak art arda dördüncü günü kazançla geçirmeyi başardı. Bugünkü hareket, altcoin’in geçen cumadan bu yana en yüksek seviyesine yükseldiğini gösterdi. HNT ise günün erken saatlerinde %14’e kadar değer kazanarak yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

Apecoin (APE)

Apecoin (APE), art arda dördüncü işlem seansı içinde yükseldiği için bugünün en hareketlilerinden biri oldu.

Bugün APE rallisi, 5,08 dolarlık düşük bir seviyeden başladı ve gün içi en yüksek seviyesi olan 5,50 dolar ile zirveye ulaştı.

Bugünkü yükselişin bir sonucu olarak altcoin, 5 dolarlık tabanından uzaklaştı ve 5,80 dolarda bulunan kilit direnç noktasına doğru tırmandı.

altcoin APE grafik

Boğalar bu tavanı yeniden yakalayabilecek gibi görünse de, önümüzde fiyatların daha fazla yükselmesini engelleyebilecek bazı önemli engeller var gibi görünüyor.

Grafiğe bakıldığında, 14 günlük RSI şu anda 40 direnç seviyesinin altında 37,87’de bulunuyor.

APE boğaları 5,80 doların üzerine çıkmak ve 6 dolar bölgesine ilerlemek isterlerse engelleri aşmaları gerekecek.

Helium (HNT)

HNT, bugünkü fiyat hareketi ile günün en büyük kazananlarından biri oldu.

Altcoin, pazartesi günü 6,30 doların altına düşerek neredeyse 12 günlük en düşük seviyelerini test etmişti. Ancak HNT, bugün erken saatlerde altı günün en yüksek seviyesine tırmandı.

HNT, bugünkü işlem seansında perşembe gününden bu yana işlem gördüğü en yüksek nokta olan 7,66 dolara kadar yükseldi.

Bugünkü toparlanma, altcoin’in 30 Mayıs’ta yaptığı ralliye benzer bir şekilde gerçekleşti. Bu hareket ile fiyat, 7,55 dolarda bulunan direnç noktasını kırdı.

Sonuç olarak, altcoin’in fiyatı bugün neredeyse 3 dolar artarak 7,38 dolardan 10,32 dolara yükseldi. helyum fiyatının neredeyse 3,00 dolar arttığını gördü ve 7,38 dolardan 10,32 dolara yükseldi.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin