featured

Şovunu yaptı, bu altcoin günün en çok kazananlarından biri oldu! Ralli devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan APE, 4 saatlik grafiğinde bir fincan ve kulp modeli oluşturdu. İyileşen piyasa duyarlılığının ortasında APE alıcıları, 5 dolarda bulunan direnç noktasından bir çıkış teklif etti. Geri dönüş modelini tamamlayan altcoin, %21’lik bir ralliye hazırlanıyor.

Her şey iyi gitmeye devam ederse APE, 6 dolara yükselmeyi hedefliyor. 50 EMA seviyesi şu anda destek görevi görüyor.

altcoin APE

Apecoin’deki gün içi işlem hacmi 483,5 milyon dolardır. Bu da %121,2 oranında bir artış yaşandığı anlamına geliyor.

Mayıs ayındaki piyasa satışlarına yanıt veren APE fiyatları, düşüş eğilimi ile büyük oranlarda değer kaybı yaşamıştı. Bu satış hareketleri sonucunda fiyat 3 doların altına kadar geriledi. 8,15 dolar seviyesinden başlayan bu hareket sonucunda altcoin, değerinin %50’sinden fazlasını kaybetti.

Bununla birlikte APE, 5 dolarlık arz bölgesine yakın bir model ile yeniden yükselişe geçti. Yükselen fiyat, geri dönüş modelinin doğrulanmasına yardımcı oluyor ve 200 Günlük EMA’ya karşı çıkıyor.

Karşıt EMA’nın bozuk tedarik bölgesini yeniden test etmek için APE fiyatlarını geri çektiği göz önüne alındığında, alıcılar bu civarlarda doğru bir giriş noktası bulabilirler. Bu nedenle boğalar, yükseliş momentumu devam ederse, koparma rallisi ile fiyatları 6 dolara veya hatta 7,40 dolar seviyesine kadar yükseltebilirler.

Öte yandan satıcılar, ralliyi baltalamayı başarabilirlerse fiyat yeniden 4 ile 5 dolar arasında geri düşebilir.

APE için bazı teknik göstergeler

EMA’lar: 50 EMA, nisan ortasından bu yana dinamik bir direnç işlevi gördü. Bu ters çevrilmiş destek, yükseliş eğilimi modelini tamamlamak için APE fiyatını destekleyebilir.

MACD: MACD ve sinyal çizgisi, aralarında önemli bir yayılma ile yükseliyor ve yükseliş momentumundaki büyümeyi gösteriyor.

Altcoin için direnç noktaları sırasıyla 6 dolar ve 6,5 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 4,8 dolar ve 4 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin