Bu altcoin grafiği yükseliş modeli oluşturuyor! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin grafiği yükseliş modeli oluşturuyor! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin grafiği yükseliş modeli oluşturuyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün Tezos Vakfı yeni hibe programını duyururken, altcoin’in fiyatı da yükseliş eğilimini sürdürüyor. Fiyatlar 3,34 dolardan 3,43 dolara yükseldi ve şu anda 3,42 dolarda yer alıyor. XTZ için genel eğilim, fiyatların yükselmeye devam etmesi için güçlü bir olasılık ile yükseliş yönünde ilerliyor. Altcoin önceki direnç olan 3,43 dolarda test etti. Şu anda bu seviye etrafında konsolide oluyor. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma, fiyatların bir sonraki büyük direnç alanı olan 3,45 dolar seviyesine itebilir.

Tezos fiyatları, yılın başından bu yana yükseliş trendinde işlem görüyor ve fiyat 1,32 dolardan şu anki en yüksek seviyesi 3,43 dolara yükseldi. Genel eğilim hala çok sağlam ve fiyatların kısa vadede yükselmeye devam etmesi için güçlü bir olasılık var. XTZ/USD fiyatları için bir sonraki büyük direnç alanı, şu anda 100 günlük hareketli ortalamanın bulunduğu 3,45 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma, fiyatı 3,50 dolar seviyesine çıkarabilir.

Tezos 24 saatlik grafik

Tezos piyasa değeri, 24 saatlik 73.222.919,87 dolar işlem hacmi ile şu anda 3 milyar seviyesinde bulunuyor. Tezos’un genel fiyat hareketi, günlük işlem seansının açılışından bu yana devam eden yükseliş eğiliminin devam ettiğini gösteriyor.

Tezos price analysis: Bullish reversal pattern in play as XTZ/USD prices escalate towards the $3.45 level 2

Tezos fiyat analizi, bir konsolidasyon döneminden sonra boğaların fiyatları yükseltmek için bir araya geldiğini gösteriyor. Bununla birlikte, fiyatlar şu anda 100 günlük hareketli ortalamanın oturduğu 3,45 dolar seviyesinde bir miktar satış baskısı ile karşı karşıya kalabilir. RSI göstergesi şu anda 67 seviyesinde, bu da aşırı alım olmadan önce fiyatların yükselmesi için henüz yer kaldığını gösteriyor.

Altcoin’in 4 saatlik fiyat grafiğinde MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerinde olduğu ve sıfır çizgisine doğru yöneldiği için XTZ fiyatlarında devam eden bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Fiyatlar, güçlü bir yükseliş eğiliminin bir göstergesi olan 200 günlük hareketli ortalamanın oldukça üzerinde işlem görüyor. Altcoin fiyatı kısa vadede potansiyel olarak 3,45 dolar seviyesine doğru yükselebilir.

Tezos price analysis: Bullish reversal pattern in play as XTZ/USD prices escalate towards the $3.45 level 3

Altcoin fiyat analizine göre boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu ve kısa vadede devam eden bir yükseliş trendinin beklendiğini gösteriyor. Fiyatlar 3,43 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma yaşarken piyasa oynaklığı da devam ediyor. Boğaların fiyatları 3,45 dolardan bir sonraki büyük dirence doğru itmesiyle piyasanın yükseliş trendini sürdürmesi beklenebilir.

Tezos fiyat analizi sonucu

Bugün için Tezos fiyat analizi, boğaların piyasanın kontrolünü elinde tutması nedeniyle piyasanın kısa vadede 3,45 dolara çıkabileceğini gösteriyor. Fiyatlar, şu anda 100 günlük hareketli ortalamanın bulunduğu bu seviyede bir miktar satış baskısı ile karşı karşıya kalabilir. Ancak, bu seviyenin üzerinde bir kırılma, fiyatların 3,50 dolar seviyesine taşıyabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin