featured

Bu altcoin’in grafiği boğaların gücünü gösteriyor! Yüzde 20’lik bir yükselişe hazır olun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan QNT, yükselişe işaret ediyor. Mevcut modelin etkisi altında altcoin, çoğu büyük kripto para birimi zeminini korumak için mücadele ederken olağanüstü bir büyüme gösterdi. Fiyat, boğa koşusu ile 160 dolarda bulunan direnç noktasını yeniden test etmek için bir yükseliş kırılmasına hazırlanıyor.

altcoin QNT

Bir koparma fırsatını onaylanması için 160 doların üzerinde bir günlük mum kapanışı gerekiyor. 160 dolardan geri dönüş, bir düzeltme aşamasını tetikleyebilir.

Quant için gün içi işlem hacmi 142 milyon dolardır. Bu da %290 oranında bir kazanç olduğu anlamına geliyor.

QNT fiyat grafiği, geçen aydan bu yana %78’lik bir artışa karşılık gelen 86 dolardan başlayan yükseliş rallisini gösteriyor. Şu anda fiyat eğilimi, ayılar enflasyonu kontrol altına almaya çalışırken 160 dolarlık arz bölgesinde bir güç mücadelesine işaret ediyor.

Daha derin bir analizde altcoin’in fiyat trendi, teknik çizelgede işaretlenmiş eğik bir boyun çizgisine sahip ters bir baş ve omuz modeli gösterir. Devam eden yükseliş trendi, kalıpların kırılmasının yeniden test edilmesiyle yükseliş momentumunda bir artış bulabilir.

Gün içi hacmindeki artış, son iki gündeki %10’luk artışı destekleyerek 155 dolarlık arz bölgesine meydan okumak için yükselişe geçen mumlar yaratıyor.

Direnç noktasının kırılması, altcoin yatırımcıları için bir giriş fırsatının sinyalini verecektir. Ayrıca, 188 dolarda bulunan direnç noktasından sonra da yükseliş eğiliminin devam etmesi mümkün görünüyor.

Öte yandan, yükseliş trendinin başarısız olması durumunda altcoin’in yatırımcıları 132 dolar seviyesine doğru küçük bir düzeltme ile karşı karşıya kalabilirler.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

RSI: Günlük RSI eğimi (%74), aşırı alım bölgesine girme girişimleri ile yatırımcıların agresif alımlarına işaret ediyor. Bununla birlikte, %80’in üzerindeki gösterge genellikle bir fiyat düzeltmesi gerektirir.

EMA’lar: Önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) üzerindeki altcoin fiyat hareketi, bir yükseliş eğilimini vurguluyor. Ayrıca, 100 ve 200 günlük EMA arasında olası bir yükseliş geçişi, iyileşmeyi uzatmak için ek doğrulama sağlar.

QNT fiyat hareketinin volatilitesinin düşük olduğu söylenebilir. Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 160 dolar ve 188,8 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 141 dolar ve 130 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin