featured

Yeniden yükseliş yolu göründü! Bu altcoin, geri çekilmenin ardından olumlu sinyaller gönderiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Uniswap [UNI] geçtiğimiz haftalarda oldukça ilginç bir performans sergiledi. Bu özellikle, art arda düşüş yaşadığı son yedi gün içinde gerçekleşti. UNI’nin bu haftaki performansı, haziran ayında dibe vurduktan sonra elde ettiği güçlü yükselişin ardından daha çok bekleniyordu.

UNI, haziran ayındaki en düşük fiyat seviyesinden %192 oranında bir yükseliş kaydetti. Böyle bir performanstan sonra bir soğuma veya geri çekilme kaçınılmazdır. Temmuz ayındaki zirvesinden en son en düşük noktasına kadar %30 oranında geri çekildi.

19 Ağustos itibariyle UNI, 24 saatin en düşük seviyesi olan 6,89 dolardan hafif bir toparlanma yapmasının ardından 7,02 dolar civarında işlem gördü. Bu seviye, 0,3382 Fibonacci düzeltme seviyesinde olduğu için önemli bir fiyat seviyesidir. Aynı seviye, temmuz ortasından sonraki hafta ralli ortası rahatlama gerilemesi ile karşılaştığında da destek sağlamıştı. Ayrıca mayıs başında da bir miktar destek sağlamıştı.

UNI altcoin grafik

19 Ağustos’ta görülen hafif geri çekilme, bir sonraki destek noktası olarak görev görebilecek 0,382 Fibonacci çizgisinin iyi bir işareti olarak kabul edilebilir. Bu başarısız olursa, fiyat düşüş eğilimine devam edebilir. Böyle bir sonuç olması durumunda bir sonraki destek seviyesi, 0,236 Fibonacci seviyesi ile uyumlu olan 5,56 dolarda bulunuyor.

6,89 dolar fiyat seviyesinin en son düşüş için destek sağlayacağına dair daha fazla işaret var. Örneğin, altcoin’in adres dengesine göre tedarik dağılımı, balinaların şu anda satış yapmadığını doğrulamaktadır. Bazı büyük cüzdanlar son birkaç gündür birikim yapmaya devam ediyor.

Ellerinde 10,000 ila 1 milyon adet altcoin tutan adresler, fiyatlar düşerken bile önemli ölçüde arttı. Bu da, indirimli fiyatlarda bir miktar birikim olduğunu göstermektedir. Bu gözlem, girişlere kıyasla döviz çıkışlarında bir artış ile işbirliği yapmaktadır.

Bu, UNI’nin kısa vadeli performansı için ne anlama geliyor?

Cevap, UNI’nin mevcut destek seviyesinden (0,382 Fibonacci seviyesi) geri dönebileceğidir. 19 Ağustos itibariyle düşüş eğiliminin sona erebileceği görülüyor. Ayrıca altcoin’in destek noktalarının güçlü olması sebebiyle hafif bir artış yaşayabileceği söylenebilir.

Zincir üstü ölçümler tarafından onaylanan birikim, yukarıda beklenen sonuca işaret ediyor. Bununla birlikte, hafta sonu yaklaşırken dikkatli olunması gerekir. Çünkü piyasanın değişken doğası uzun süreli bir satışı tetikleyebilir. Bu, altcoin’in piyasa güçlerine bağlı olarak mevcut desteğini kaybetme ihtimalinin hâlâ olduğu anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin