featured

Gözde altcoin, yükseliş için gerekli ivmeyi nihayet bulmuş olabilir! İşte, kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), 29 Mayıs’tan beri bir yükseliş formasyonunda işlem görüyor. Bu formasyondan çıkıp çıkmaması muhtemelen uzun vadeli trendin yönünü belirleyecek.

ADA, Charles Hoskinson tarafından oluşturulan Cardano blockchain platformunun yerel token’ıdır. ADA, akıllı sözleşmelerle ilgilenen kripto para birimleri kategorisine giriyor.

Gözde altcoin’in fiyatı 31 Mayıs’tan bu yana uzun vadeli bir alçalan takoz modeli içinde işlem görüyor. Alçalan takoz bir yükseliş modeli olarak kabul edilir. Bu da çoğu zaman fiyatta kırılmalara yol açtığı anlamına gelir.

Bu model içinde fiyat, 21 Kasım tarihinde 0,296 dolara kadar düştü. 8 Kasım ve 28 Kasım arasında, altcoin’in fiyatı modelin destek çizgisini üç kez doğrularken, RSI bir yükseliş sapması oluşturdu. Bu, gelecekteki fiyat hareketi için iyiye işaret eden bir yükseliş işaretidir.

Cardano fiyat tahmininin yükselişe geçmesi için takozdan bir kırılma gerekli olacaktır. Modelin direnç noktasının 0,420 dolarlık alanla yakınlığı nedeniyle, muhtemelen ikincisinden bir kopuşa yol açacaktır. Bu durumda, gözde altcoin’in fiyatı kesin olarak yükselişe geçecektir.

Öte yandan, alçalan takozun destek çizgisinin altında bir günlük kapanış yükseliş tezini geçersiz kılacak ve düşüş derinleşecektir.

ADA altcoin grafik

Fiyat, kısa vadeli yükselişe hazırlanıyor

Altı saatlik fiyat grafiğinde, ADA’nın destek alanını ortalama 0,31 dolardan fiyatla geri aldığı görülüyor. Fiyat, son 24 saat içinde bu noktadan sekti.

Fiyat hareketinin yanı sıra, yükseliş sapması ürettiği için altı saatlik RSI da yükseliş gösteriyor.

Bu yukarı yönlü bir harekete yol açarsa, gözde altcoin’in fiyatı 0,5 ile 0,618 Fib geri çekilme seviyeleri ile çakışan 0,368 dolar ve 0,385 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarına yükselebilir.

Bu noktalara dokunulduğunda oluşacak tepki, kısa vadeli ADA fiyat hareketini belirleyecektir.

Bununla birlikte, gözde altcoin’in fiyatı 0,310 dolar seviyesinin altında bir kapanış gerçekleşirse yeni dipler oluşturulabilir. Bu aynı zamanda daha önce belirtilen uzun vadeli takozdan bir kırılmaya neden olabilir.

BeinCrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin