Bu altcoin fiyatı yüzde 30 artış kaydetti! Yükseliş devam edecek mi?
Bu altcoin fiyatı yüzde 30 artış kaydetti! Yükseliş devam edecek mi?

Bu altcoin fiyatı yüzde 30 artış kaydetti! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA yüzde 7 yükseldi. IOTA fiyatı perşembe günü kayda değer kazançlarla yükselişini sürdürdü. Fiyat, güçlü bir hareketle beş ayın en yüksek seviyesi olan 0,055 dolar yakınlarında test edildi. Mevcut fiyat hareketi, yükseliş momentumunun en azından kısa vadede daha da artmasının beklendiğini gösteriyor. IOTA, önceki oturumun kazanımlarını genişletiyor. Altcoin 0,050 doların üzerinde belirleyici bir kapanış, IOTA fiyatında daha fazla kazanç getirecek. Fiyat iki gün içinde %70’ten fazla yükseldi.

IOTA yükselmeye hazır

Günlük grafikte IOTA fiyatı güçlü satın alma ivmesinin ortasında sadece iki günde %45 arttı. Hacimler de fiyat momentumunu desteklemek için aniden yakınlaştı. Altcoin 0,050 dolar fiyat Kasım ayından bu yana işaretin altında işlem gördüğü için işlem yapmak için çok önemli bir seviye olmaya devam ediyor. Buna ek olarak, IOTA fiyatı ilk kez son beş ayda çok önemli 200-EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) üzerine dilimlendi.

Altcoin fiyatı 0,050 doların üzerinde kapanmayı başarırsa, yukarı yönlü momentumun devam etme olasılığı da artacak. Bu durumda, boğalar önce 8 Ekim tarihinin en yüksek seviyelerini 0,060 dolardan çıkaracak.

Ayrıca, artan bir satın alma momentumu, fiyatı 0,070 dolara yerleştirilen yatay direnç seviyesine doğru itecek. Aksine, satın alma duyarlılığındaki bir değişiklik veya boğaların satın alma inancından yoksun olması durumunda, fiyat daha düşük seviyelere geri dönebilir. Aşağı yönde hareket ederken, yatırımcılar arz bölgesinin yakınında likiditeyi 0,03 dolardan toplayabilir. Bu seviyenin altında bir kırılma, fiyatın 0,025 doları tekrar ziyaret etme olasılığını arttırabilir.

Yazım sırasında IOTA gün için %26,60 artışla 0,04 dolardan işlem görüyor. Elde edilen verilere göre 24 saatlik işlem hacmi 2.357.127,249 dolar seviyesinde tutuluyor. Hacim fiyata göre katlanarak arttı. Genel olarak, bu fiyat için yükseliş umudu da var.

Teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, aşırı alım bölgesi olan 75’in üzerinde işlem görüyor. Göstergedeki düşüş, yükseliş görünümünü zayıflatabilir.

MACD: Gösterge güçlü bir yukarı yönlü momentum ile orta çizginin üzerinde kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin