featured

Altcoin fiyat analizine göre ayılar hakimiyeti almaya çok yakın! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Tezos fiyatı, ayılar bir kez daha geri döndüğü için önümüzdeki günlerde düşüş yaşayabilir. Trend çizgisi son birkaç gündür yukarı doğru hareket ediyordu. Bugün ise ayılar baskın hareket ettiği için 1,47 dolara düştü. Birkaç saat içerisinde önemli bir düşüş yaşadı.

Direnç şu anda 1,47 dolar seviyesinde mevcut ve kırılmazsa XTZ, destek seviyesi 1,42 dolar seviyesine kadar gerileyebilir. Kripto para birimi destek bulmakta zorlandığı için bugün durum oldukça endişe verici, ancak düşüş momentumu arttıkça fiyatta iyileşme bugün imkansız görünüyor.

Tezos fiyat analizi 1 günlük fiyat grafiği:

Bir günlük Tezos fiyat analizine göre art arda yaşanan düşüş kaydedildi. Fiyat bugün 1,43 dolara kadar düştü. Bu düşüş ise bir günlük %1,05 düşüşe denk geliyor. 24 saatlik işlem hacmi de şu anda 43 milyon dolarda ve XTZ/USD için 1,31 milyar dolarlık piyasa değerinde olduğu için bir düşüş gördü. Düşüş momentumu zamanla güçlendiğinden, fiyat seviyelerinde daha fazla düşüş yaşanabilir.

image 87

50 SMA çizgisi 200 SMA çizgisinin altında, bu da XTZ/USD için en az direnç yolunun aşağı olacağını gösteriyor. Şu anda kontrol ayılar altında gibi görünüyor ve destek seviyeleri tutamazsa Tezos fiyatında daha fazla düşüş yaşanabilir. MACD göstergesi de düşüyor. RSI göstergesi 52,14’te, piyasanın düşüş bölgesinde olduğunu ve XTZ’nin aşırı satıldığını gösteriyor.

Altcoin’in 4 saatlik grafiği incelendiğinde ise yine ayılar hakim duruyor. Şu anda, fiyat 1,43 dolar işaretine sabitlendi. Henüz herhangi bir yükseliş desteği gözlemlenmediği için buradan daha da düşmesi bekleniyor.

image 88

4 saatlik XTZ/USD grafiğindeki MACD göstergesi sinyal çizgisinin altında. RSI göstergesi de 57,18’de düşüş bölgesinde, bu da XTZ/USD’nin değer kaybetmeye devam edebileceğini gösteriyor. Her ikisi de piyasada düşüş eğilimine işaret eden SMA 50, 1,44 Dolar ve SMA 200 1,46 dolar’da yer alıyor.

Tezos fiyat analizi sonucu

Tezos fiyat analizi, son 4 saat içinde 1,43 dolar seviyesine ulaştığı için fiyatın bugün düştüğünü gösteriyor. Fiyat, başka bir piyasa çöküşü gibi görünen birkaç saat içinde önemli ölçüde düştü. Yükseliş geri gelebilir ve piyasaya bir miktar pozitiflik getirebilir, ancak şimdilik hakim olan düşüş momentumu.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin