featured

Bu altcoin, ETH balinalarının desteği ile değer kazandı! Ancak yatırımcılar çok dikkatli olmalı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Chiliz (CHZ), 2023 yılına ilk beş günde %20 oranında bir artış kaydederek başladı.

Bu, yatırımcıların son iki ayda yaşanan istikrarlı düşüş trendinin aksine, bu yıl güçlü bir yükseliş rallisi olabileceğine dair umutlarını güçlendirdi.

Şu anda, Coingecko’dan alınan veriler son yedi gün içinde altcoin’in fiyatının %16 oranında değer kazandığını gösteriyor. CHZ, bu yazının yazıldığı sırada 0,1181 dolar civarında işlem görüyor.

Ancak analistler, bu rallinin kısa ömürlü olabileceğine dair uyarıda bulunuyorlar. Çünkü altcoin’in etrafındaki bazı gelişmeler, yatırımcılar arasında kâr elde etme fırsatı sağlayacak büyük bir dalgalanmanın göstergesi olmayabilir.

ETH balinalarının ilgisi büyük

Kripto balina takipçisi WhaleStats’ın Twitter üzerinden paylaştığı bilgilere göre Chiliz, ilk 500 ETH balinası arasında en çok işlem gören token haline gelerek Numeraire’i (NMR) geçmeyi başardı.

Bu, altcoin’in fiyatını daha yüksek seviyelere çıkarabilecek yaklaşan bir yükseliş rallisinin emsali gibi görünebilir

Ancak deneyimli analistler, bunun aynı zamanda ETH balinalarının CHZ token’larından damping yoluyla kâr elde etmeye çalıştıklarının bir göstergesi olabileceğini söylüyor.

Bu eylem önlenemezse, altcoin muazzam bir satış baskısına maruz kalabilir. Bu da genellikle fiyat düşüşüne yol açtığı için felaketle sonuçlanabilir.

Ayrıca, Chiliz’in son birkaç aydaki kayıplarını telafi etmek için mini ralli yaptığı sırada, en iyi adreslerinin elindeki token sayısının önemli ölçüde düştüğünü belirtmek önemlidir. Bu, büyük yatırımcıların ellerindeki token’ları sattığının bir göstergesidir. .

Bu eğilim, Ocak ayında CHZ için aktif adres sayısı arttığında bile devam etti. Bu gelişme, kripto para biriminin bu ay yapması beklenen ralliden kaynaklanmış olabilir.

altcoin CHZ grafik

CHZ fiyatını neler bekliyor?

Coincodex’in tahminleri, CHZ sahipleri için heyecan verici herhangi bir haber içermiyor.

Kripto odaklı platform, varlığın 0,1150 dolardan işlem görmesiyle önümüzdeki beş gün içinde altcoin için hafif bir değer düşüşü öngörüyor.

CHZ için 30 günlük tahmin ise biraz daha yükseliş yönünde tahminler içeriyor. Coincodex’e göre bundan bir ay sonra CHZ 0,1430 dolardan işlem görecek.

ETH balinalarını içeren son faaliyet, şu anda kripto para birimini olumlu etkiliyor gibi görünse de, sahipleri ve olası alıcılar, bunun Chiliz’in coşkusunu kaybetmesine de neden olabileceği için dikkatli olmalıdır.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin