Bu altcoin birçok engel arasında yükseliyor! Fırsat mı?
Bu altcoin birçok engel arasında yükseliyor! Fırsat mı?

Bu altcoin birçok engel arasında yükseliyor! Fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son iki hafta içinde, Terra (LUNA) alıcıları 48,6 dolarlık destekten ikinci bir sıçrama sağladı ve bu da yatırımcıların düşüşte altcoin alımı yaptığını gösteriyor. Bununla birlikte, 20 günlük EMA dinamiği, yukarı yönde sert bir direnç oluşturarak fiyat aralığını daraltıyor. Satıcılar hakim olmaya devam edecek mi yoksa alıcılar büyük bir hamle yapacak mı?

Önemli teknik noktalar:

LUNA alıcıları 200 günlük EMA’yı yeniden kazanmaya çalışıyor.

LUNA fiyatı, 48,6 dolarlık destekten %8,11’e düştü.

LUNA’daki gün içi işlem hacmi, %123,6’lık bir artışa işaret eden 2.4 milyar dolardır.

TradingView Chart

17 Şubat’ta LUNA fiyatı, 20 günlük EMA’dan düştü. Düşüş mumu, 4,6 dolarlık desteğe düştü ve daha fazla fiyat düzeltmesini tetikledi. Ancak 20 Şubat’taki uzun kuyruk mumu, alıcıların bu desteği savunduklarını gösteriyor.

Bugün, altcoin fiyatı 48,6 dolarlık destekten toparlandı. Yükseliş mumu yakında ana teknik seviyelerin, yani 54 dolarlık yatay seviyenin, 20 günlük EMA’nın ve 0,5 Fibonacci geri çekilme seviyesinin birleştiği bir yere meydan okuyacak. MACD göstergesi, hızlı ve yavaş çizgide istikrarlı bir büyüme gösterir. Tarafsız bölgenin üzerinde bir kırılma, uzun vadeli yatırımcılar için ek onay sağlayacak.

TradingView Chart

Alıcılar genel direnç olan 48,6 doları kırarsa, altcoin bir sonraki ortak direnç olan 60 dolara ve olası trend dönüşü için kilit direnç olarak duran 50 günlük EMA’ya yükselir. Aksine, LUNA fiyatı 20 günlük EMA’dan tekrar dönerse, satış baskısı tırmanacak ve 48,6 dolarlık destekten düşüş eğilimini tehdit edecek. Başarırlarsa, altcoin %7 daha düşerek 45 dolar seviyesine gerileyecek. Azalan 20, 50 ve 100 günlük EMA, satıcıların üstün olduğunu gösterir. Ayrıca, 50 ve 100 günlük EMA düşüş geçişi piyasada daha fazla satıcı çekebilir.

Direnç seviyeleri: 48,6 dolar ve 60 dolar

Destek seviyeleri: 45 dolar ve 45,6 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin