featured

Ayılar piyasayı sardı! Bu altcoin, düşüşü nerede durdurabilecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan VeChain için bugün yapılan fiyat analizi düşüş gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada 0,046 dolardan işlem gören VET için, en güçlü direnç noktası 0,063 dolarda bulunuyor.

VET fiyatı son 24 saattir bir düşüş trendi içerisinde. Fiyat, 0,054 dolardan başlayarak önemli oranda düştü. Altcoin’in fiyatı, 5 Mayıs 2022 ve 6 Mayıs 2022 arasında büyük bir çöküş yaşadı. Bu da fiyatın 0,046 dolara gerilemesine neden oldu. Kısa bir süre içinde 0,048 dolara yükselmesine rağmen yeniden 0,046 dolara düştü.

VET fiyatı son 24 saatte %13,24 oranında düşüş yaşadı. Altcoin’in işlem hacmi 347,827,727 dolar iken toplam piyasa değeri ise 2,955,392,972 dolar. Kripto para piyasasındaki genel sıralamada ise 34. sırada yer alıyor.

VET 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

VeChain fiyat analizi, piyasa oynaklığının artan dinamikler gösterdiğini ve piyasa kırılganlığını bir öncelik haline getirdiğini ortaya koydu. Sonuç olarak, kripto para biriminin fiyatı, öngörülemeyen ve istikrarsız değişken dalgalanmalara karşı daha duyarlı hale gelecektir.

altcoin VET grafik

Bollinger bandının üst sınırı, altcoin için güçlü bir direnç görevi gören 0,053 dolarda iken alt sınır ise en güçlü desteği temsil eden 0,044 dolar seviyesinde bulunuyor.

VET fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da düşüş eğilimini doğruluyor. Ayrıca, fiyat hareketi azalan bir piyasaya işaret eden aşağı yönlü bir yön izliyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, piyasa daha fazla düşüş potansiyeli gösteriyor. Bunun sonucunda da ayılar yakında piyasayı yutabilir.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksinin (RSI) 38 endeksinde işlem görüyor. Bu da düşüş hareketini doğrulayan işaretlerden bir tanesi. Ayrıca, RSI, altcoin’in azalan değerini ve satış faaliyetinin baskınlığını yansıtan aşağı yönlü bir yaklaşım izliyor gibi görünüyor.

VET 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük fiyat grafiği analizi de piyasanın volatilitesini gösteriyor.

Bollinger bandının üst sınırı, altcoin için en güçlü direnç görevi gören 0,063 dolarda iken, alt sınır ise  VET için en güçlü desteği temsil eden 0,042 dolar seviyesinde bulunuyor.

VET fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor. Bu da düşüş eğilimini gösteriyor. Ayrıca, geri dönüş olasılıklarını gösterebilecek aşağı yönlü bir hareketin ardından fiyat hareketi hakkında bir yorum yapılabilir. Eğer fiyat, destek noktasını kırarsa, daha fazla düşüş yaşanacaktır. Bu nedenle bir geri dönüş hareketi yakın olacaktır.

Teknik göstergelerden RSI, 4 saatlik grafikte de olduğu gibi 38 endeksinde bulunuyor. Yani satış faaliyetlerinin satın alma faaliyetlerinden fazla olduğu görülüyor.

Sonuç olarak

VeChain fiyat analizi, altcoin’in daha fazla düşüş yaşayabileceğini gösteriyor. Fiyat 5 Mayıs tarihinde 0,046 dolara düştü ve şu anda da 0,047 doların altında işlem görüyor. Boğalar, piyasada sahip oldukları kontrolü kaybetmiş görünüyor. Bu boşluktan yararlanan ayılar piyasası ele geçirmiş durumda.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin