featured

Ayılar geri döndü! Gözde altcoin daha fazla düşüşü engelleyebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. LINK için destek noktası 6,3 dolar seviyesinde iken, direnç noktası ise 7,2 dolarda bulunuyor.

Bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteren LINK, büyük oranda satıcıların lehine hareket ediyor. Ayılar, 25 Haziran’dan beri kazanan pozisyonda. Bu durum, altcoin için oldukça endişe verici. Çünkü fiyat, geçtiğimiz aylarda oldukça düşük sayılabilecek bir seviye olan 6,5 dolara kadar düştü. Şimdi ise destek noktası 6,3 dolar seviyesinde bulunuyor.

LINK 1 günlük fiyat grafiği analizi

1 günlük LINK grafiğine baktığımızda bir sürü kırmızı mum olduğunu görebiliriz. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 6,5 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %6,3 oranında bir düşüş yaşadı.

Piyasa değeri %6,7 azalırken, işlem hacmi ise son 24 saatte %12,9 oranında bir artış gördü. Bu da altcoin’e %0,32 pazar hakimiyeti sağladı. Hareketli ortalama (MA), fiyat seviyesinin hemen üzerinde 6,8 dolarda bulunuyor.

altcoin LINK grafik

Volatilite yüksek. Bu nedenle Bollinger Bantları’nın ortalaması şu anda 6,9 dolarda bulunuyor. Üst bant altcoin için direnç görevi gören 8,6 dolarda iken, alt bant ise desteği temsil eden 5,3 dolar civarında bulunuyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), piyasada satış faaliyeti devam ederken nötr bölgenin alt yarısında 44 endeksinde işlem görüyor.

LINK 4 saatlik fiyat grafiği analizi

4 saatlik grafik de yukarı da bahsedilen analizi destekliyor. Ancakk ayılar fiyatı son sekiz saat içinde aşağı çekti. Satışın devam etmesi durumunda önümüzdeki saatlerde fiyatta daha fazla düşüş olasılığı var. Ancak trendin tersine çevrilmesi de mümkündür.

4 saatlik grafikte altcoin için volatilitenin arttığı görülüyor.

Sonuç olarak

Chainlink fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in bugünün işlem seansının başlarında daha iyi performans gösterdiği ve son 12 saattir düşüş trendinde olduğu söylenebilir. Bununla birlikte, 6,3 dolarda bulunan destek noktasının korunması durumunda önümüzdeki saatlerde toparlanma başlayabilir. Öte yandan satış baskısı devam ederse, LINK 5 dolar seviyesine gerileyebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin