featured

Gözde altcoin, yeniden düşüş riski ile karşı karşıya olabilir! Boğaların gücü şimdi belli olacak…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, bugün piyasadaki karamsar hava sebebiyle olumsuz hareket ediyor. ADA bugün, düşüş yaşadı ve 0,50 dolar seviyesinin altına geriledi. Şu anda 21 DMA seviyesinin etrafında gezinen altcoin, son yükseliş trendini kırma riskiyle karşı karşıya. Ancak gözde altcoin burada destek bulursa, yükselen ters üçgen modelinin kırılması ile birlikte 0,55 doların üzerine çıkacaktır.

Kripto piyasasında baskı hâkim

Cardano blockchain’inin yerel token’ı olan ADA bugün %3,6’nın üzerinde düşüş yaşadı. Yatırımcılar, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin salı günü Tayvan’a olası bir ziyareti sırasında ABD/Çin gerilimlerinde patlama yaşanmasına ilişkin endişelerini dile getiriyorlar.

altcoin ADA grafik

Pazartesi günü ABD, Avrupa Bölgesi, İngiltere, Çin ve başka yerlerden gelen imalat anketi verilerinin tümü küresel büyüme ivmesinde devam eden yavaşlamaya işaret ettikten sonra, durgunluk endişeleri de ön planda. ADA, şu anda 0,49 dolar civarında işlem görüyor.

Ancak gözde altcoin şimdi 21 Günlük Hareketli Ortalamasının altında gün içi destek noktası buldu. Bu da ayıların hâlâ tam olarak kontrolü ele geçiremediğinin bir işareti. Kripto para birimi, geçen haftanın en yüksek seviyesi olan 0,55 dolara ulaşmasından bu yana %11’in üzerinde düşüş yaşadı.

Cardano ağının merakla beklenen Vasil hard fork yükseltmesinin geçen hafta birkaç hafta daha ertelenmesi ile 0,55 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde çıkmayı başaramadı.

 ADA kritik seviyelerin üzerinde tutunabilecek mi?

Gözde altcoin’in önümüzdeki işlem seanslarında 0,4890 dolar ve 0,4790 dolar seviyelerinde bulunan 21 ve 50 DMA’sının üzerinde tutunup tutunamayacağı, son yükseliş trendinin devam edip etmeyeceğini belirleyebilir. Analistlere göre ADA, son haftalarda yükselen bir üçgen modeli oluşturuyor. Bu yüzden 0,55 dolarda bulunan direnç alanı tavan görevi görüyor ve kripto para birimi temmuz ortasından bu yana daha yüksek düşüşler kaydediyor.

Ancak 21 ve 50 DMA seviyelerinin altına bir kırılma, son haftalarda görülen daha yüksek diplerin trendini yakalayabilir. Bununla birlikte ADA oluşmakta olan son yükselen üçgen modelini geçersiz kılabilir. Bu, bir kez daha 0,45 dolarlık düşük bir test olasılığını beraberinde getirecektir.

ADA şimdilik 0,55 doları kırma olasılığını elinde tutuyor. 0,55 doların üzerinde bir kırılma, 0,67 dolar ile 0,69 dolar bölgesine doğru bir rallinin kapıları açılacaktır.

FxEmpire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin