featured

Bu altcoin, düşüş hareketlerini durduramıyor! Dip neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hathor (HTR) ayın başından beri hızla düşüyor. Altcoin, uzun vadeli bir yatay aralığın destek noktasına yaklaşıyor.

HTR, 21 Kasım tarihinde 2,49 dolar seviyesine ulaştığından beri düşüyor. Keskin bir düşüşün ardından fiyat yukarı doğru bir hareket başlattı. Ancak 2022 Ocak başında yalnızca daha düşük bir yüksek seviye yarattı. Aşağı yönlü hareket sonucunda altcoin, 25 Nisan tarihinde 0,40 dolara kadar düştü.

altcoin HTR

En yakın destek noktası 0,26 dolarda bulunuyor. Bu, 2021 Şubat ayının başından beri yürürlükte olan yatay bir alandır.

Kripto para analisti @CryptoCapo_, eğer HTR mevcut kanaldan ayrılırsa 0,20 dolar ile 0,25 dolar seviyelerine düşeceğini belirten bir HTR grafiğini tweetledi. Seviye, yukarıda özetlenen yatay destek alanı ile örtüşmektedir.

HTR fiyatı nereye gidiyor?

Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler aşağı yönlü hareketi desteklemektedir. Bu durum MACD ve RSI teknik göstergelerinde net olarak görülmektedir.

Olumsuz hareketin yanı sıra, RSI neredeyse 25 endeksinin altına düşerken, MACD zaten bir düşüş eğilimini işaret ediyor. Bu nedenle, her iki gösterge de aşağı yönlü hareketin devam edeceğinin muhtemel olduğunu gösteriyor.

Dahası, altcoin 24 Şubat’tan beri yürürlükte olan yükselen bir destek çizgisinden kopmuş görünüyor.

Kısa vadeli hareket nasıl olacak?

Altı saatlik grafik, nisan ayının başından bu yana düşüşün muhtemelen beş dalga aşağı yönlü bir hareket olacağını gösteriyor. Eğer öyleyse, HTR bu düşüşün beşinci ve son dalgasındadır.

Bu hareketin dibi için iki ana hedef var. İlki 0,34 dolar. İkincisi 0,20 dolar seviyesi.

Dip için kesin seviye henüz belirlenemese de altcoin, önemli bir sıçrama öncesinde düşüşün son kısmında görünüyor.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin